Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Бришете ме мене, ја нема да можам да играм.

@Biomage немој да те нема утре зашто нема ни да те има. И што бидна со втор голман??? @kooperativa изрази желба да не дружи и да брани ама рече ќе се потруди да се ослободи до 4 за да може да дојде
@Redhead дај му дозвола на @TheWhiteMamba да застане на гол ќе падне на кондиција детето :)

Sent from my Nexus 7

@Biomage немој да те нема утре зашто нема ни да те има. И што бидна со втор голман??? @kooperativa изрази желба да не дружи и да брани ама рече ќе се потруди да се ослободи до 4 за да може да дојде
@Redhead дај му дозвола на @TheWhiteMamba да застане на гол ќе падне на кондиција детето :)

Sent from my Nexus 7
Епа вчера се договорив,од 5 саат има настап девојка ми...

Барем еден ден порано да откажеа а не 5 до 12....

Sent from my Nexus 5

Sent from my Nexus 7
Ајде веќе кога толку сте запнале му давам дозвола на @TheWhiteMamba ама не знам дали ќе може да ви брани денес :unsure: Ќе се изјасни сам кога ќе прочита, битно има дозвола (y)

Мамба, ако не види Кооператива до 2 саат или не се изјасни до тогаш доаѓај ти, да не висиме до заден момент. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom