- Член од
- 14 февруари 2013
- Мислења
- 1.818
- Поени од реакции
- 2.395
Идам фор шур овој пат! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај @Stefan-kobe да почне да доаѓа па ќе видиш што е рушење@Castiel џабе правиш mind games знаеш дека пак ќе рушам![]()
Легендата вели дека @Stefan-kobe своевремено те ставил во џеб бетер од Коло Туре што го стави Кристијано РоналдоЧекај @Stefan-kobe да почне да доаѓа па ќе видиш што е рушење![]()
од моја ќе игра немаше што во џеб да ме ставаЛегендата вели дека @Stefan-kobe своевремено те ставил во џеб бетер од Коло Туре што го стави Кристијано Роналдо![]()
Што е прав прав е, а мора и да се напомене дека автоголовите не се броениод моја ќе игра немаше што во џеб да ме ставарачунај од нас двајца само 8 гола минимум ќе паѓаат по утакмица....
![]()
Чекај @Stefan-kobe да почне да доаѓа па ќе видиш што е рушење![]()
Далеку е кафичот...сеа можам само дупка во балонот да напраам....да иаме вентилација малку..Сеа пази да не го срушиш кафичот до теренот во Мондано![]()
![]()
SekakoМорам да откажам, сега дознав дека имам 2 колоквиума понеделник и вторник, се гледаме другата недела.
@BoosterFa Ќе играш место мене нели?