Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
кажете кој ден ви одговара најмногу за другото е лесно ..

Во недела ќе идеме.

Каде играте? -Ако играте во сала по колку пари е и нека биди што е можно поблиску до железничката.

Отприлика кај 2-3 часот да изиграме и пред тоа да се чекаме негде за да не однеси до договорената дестинација. :D

Пошто сме тројца фанови на Јунајтед и еден на Милан, веројатно ќе носиме темни маички, така да.. направете некако да биде израмнето. Ако играте по 6 души (?!) и се бирате според позиции ни фали напаѓач и голман, се разбира (не е проблем и ако се менуваме, доколку нема голман).

Викендов планираме јас, @Red John и @INFERNO` да одиме Скопје, па си рековме зошто и да не изиграме фудбал со кајганџиите? :) (веројатно во недела ќе идиме)

Гледам дека се договарате често, каде играте, колку е оддалечено од железничката? :D
-Пошто планираме истиот ден да се враќаме Прилеп.

И ако може малку порано да изиграме, отприлика кај 2-3 часот? :)

Гледам никој не ти одговори на прашањава. Местото кај што најчесто се игра е на теренчето од едно ОУ, се наоѓа во близина на железничка на 10-15 минути пешки одење.

Голман ќе се најде, напаѓач зависи кој ќе се пријави.
Место и време нека пишат оние што планираат да дојдат.
Јас поради повреда еве паузирам ама незнаеш како ми се игра еј :)

До недела мислам дека ќе се опраам и као нов ќе бидам. Ако се е у реду, доаѓам. :)

Викендов планираме јас, @Red John и @INFERNO` да одиме Скопје, па си рековме зошто и да не изиграме фудбал со кајганџиите? :) (веројатно во недела ќе идиме)

Гледам дека се договарате често, каде играте, колку е оддалечено од железничката? :D
-Пошто планираме истиот ден да се враќаме Прилеп.

И ако може малку порано да изиграме, отприлика кај 2-3 часот? :)

Ако сте тројца лесно е, нас стално толку ни фалат :ROFLMAO:

Ја сум ин, секако. Само глејте да не е коа игра Ливерпул, а тоа е не порано од 5. Значи од 5 натака. Времето нз какво ќе биде у недела, ако е добро ќе играме кај Браќа Рибар, ако не ќе средиме некое терминче негде.

Конечно и Прилеп да види колку ебано добар сум у спортов ебаго.

Во 7 20 ни е возот, кога од 5 понатака. Најарно од 13 00 или 14 00, 2-3 сати да почалкаме.

Оф ај океј, али ако има некој задолжен да седи на страна со live коментар од утакмицата (на Ливерпул, не нашата) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom