Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кавагучи е до 16:45 на факултет, такада ме замоли да прашам ако може некој од вас со кола што иде да го собере карши Хотел Карпош за да не го чекаме. И да му биде даден број од личноста која ќе го собере за поконкретни консултации :D
Ако некој може и чејо ќе биде на тоа место ама троа покасно зашто тој проф е идиот секогаш малку повеќе се останува кај него

Испратено преку македонски пошти

Ако некој може и чејо ќе биде на тоа место ама троа покасно зашто тој проф е идиот секогаш малку повеќе се останува кај него

Па нели откажал тој? Затоа Кавагучи место него.

Па нели откажал тој? Затоа Кавагучи место него.
Па откажа зашто нема телепорт машина да стигне на време од електро до терен у 16:45 му завршува предавање ама знаејки го професорот може и 5-10 мин плус да бидат

Дечки ако примате замена би дошол ама немам сила за цела утакмица (ќе мора да се менувам) имав грип пред два дена и уште не сум фит.

Па откажа зашто нема телепорт машина да стигне на време од електро до терен у 16:45 му завршува предавање ама знаејки го професорот може и 5-10 мин плус да бидат

Па да али ако доаѓаат двајцата тројца голмани ќе иаме :D

Па да али ако доаѓаат двајцата тројца голмани ќе иаме :D
Ќе играме на бољи пар три тима :-)

Нема жива сила бе што ќе го натера чејо да ти побрза од предавање да стигне на хотел карпош за да дојде на време не паничи не го брои него. Му пишав јас да го прашам дали му одговара ако го земат добив одговор па не баш. Не дека не му се игра туку несака ништо на брзање. Така што за наредна ако нема обврски ќе дојде за оваа не.

Плус кавагучи мислам има кажано дека може и да игра ако треба.

Јас можам кавагучи да го соберам, се знам со Љубе дајте му број 071 616 385 нека ме бара само што ќе заврши, можам да го соберам ама тоа значи дека ќе бидам точно во 5 на терен а не порано :(
За поделбата можам да кажам дека сме многу тенки позади нашата екипа, мислам дека мојата поделба е многу порамноправна, евентуално ако не се слагате можеме да ви го дадеме Del Piero а за возврат марин да дојде кај нас тогаш вака би изгледало:
Бели
1.DelPiero best
2.rickylfc
3.saeta rubia
4.vixa
5.castiel
6.chejo

Црни
1.Dr House
2.Fast forza
3.marinetti
4.ob1
5.White mamba
6.kembaw

Многу поизбалансирано и во напад и во одбрана се двете екипи, дури би кажал дека белите се и подобри.

Јас можам кавагучи да го соберам, се знам со Љубе дајте му број 071 616 385 нека ме бара само што ќе заврши, можам да го соберам ама тоа значи дека ќе бидам точно во 5 на терен а не порано :(
За поделбата можам да кажам дека сме многу тенки позади нашата екипа, мислам дека мојата поделба е многу порамноправна, евентуално ако не се слагате можеме да ви го дадеме Del Piero а за возврат марин да дојде кај нас тогаш вака би изгледало:
Бели
1.DelPiero best
2.rickylfc
3.saeta rubia
4.vixa
5.castiel
6.chejo

Црни
1.Dr House
2.Fast forza
3.marinetti
4.ob1
5.White mamba
6.kembaw

Многу поизбалансирано и во напад и во одбрана се двете екипи, дури би кажал дека белите се и подобри.

Да ме собереш и мене од спроти симпо не ќе е лошо :unsure:

Карши хотел карпош во 10 за 5, договорете со дел пиеро заедно да чекате да не застанувам во гужва 2-3 пати

Момци извенете ама по се изгледа нема да можам да дојдам така да уште еден да се пријави не би било лошо..па ако стигнам јас ќе дојдам како замена...ама тешко и тоа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom