Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха,Денес играме у секој случај така? Иначе ја ќе можам у недела, сабота мислам дека ми е резервиран денот.
@babsyy ова значи дека ќе дојдеш да навиваш?![]()
Нема гајле, имаме замени за среќаМомци мене ми е жал што ви откажувам во 5 за 12 али немав пристап до интернет да ви пишам, се настинав на апови сум.![]()
Да, да. Сеа видов иначе, тимот на Оби нема замена, али нашиот има 7. Такада нека гледа некој ако може да не не заебе5,istoto mesto od minatiot pat?
Хаха,бев минатата година, ама сега немам (женско) друштво и ми е срам сама да дојдам како утка. Ако најдам, ќе дојдам.
![]()
Немој жити мајка брат, немој. Не за друго, ќе се измеша после кој кој е, па ќе биде ко тогаш кога требаше црните да бидат 6, белите 7, а на крај на белите им фалеа двајцаПомини, ќе те дружи некој од белите
Иначе дајте бе ние со бели да играме вие со црни..![]()
Нели сендвичи со ајвар и сирење?Да, да. Сеа видов иначе, тимот на Оби нема замена, али нашиот има 7. Такада нека гледа некој ако може да не не заебе
И не мора да јадете пред тоа, @Сладоледџија тостови ќе носи![]()
Не е изводливо пошто Кавагучи на пример е на факултет и не прати што се збори. Башка и касно е. Нз, не е паметно сеа да мењаме.Ама не ми се игра во црни...
Абе ќе дојдеме ние со црни вие со бели и кога ќе се собереме сите ќе смениме маици![]()
А тогаш таман бевме бе.. само тие 2ца каснеа![]()
некој знае како се вика Хаус ?