Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Во право си. Да не ме разберете погрешно прашањето мое беше за играчиштава, може не се изјаснив најдобро. Инаку фала на @babsyy за иницијативата (y)

Денес играме у секој случај така? Иначе ја ќе можам у недела, сабота мислам дека ми е резервиран денот.

@babsyy ова значи дека ќе дојдеш да навиваш? :D

Денес играме у секој случај така? Иначе ја ќе можам у недела, сабота мислам дека ми е резервиран денот.

@babsyy ова значи дека ќе дојдеш да навиваш? :D
Хаха,:D бев минатата година, ама сега немам (женско) друштво и ми е срам сама да дојдам како утка. Ако најдам, ќе дојдам.:oops:

Момци мене ми е жал што ви откажувам во 5 за 12 али немав пристап до интернет да ви пишам, се настинав на апови сум. :(

Момци мене ми е жал што ви откажувам во 5 за 12 али немав пристап до интернет да ви пишам, се настинав на апови сум. :(
Нема гајле, имаме замени за среќа :)

5,istoto mesto od minatiot pat?
Да, да. Сеа видов иначе, тимот на Оби нема замена, али нашиот има 7. Такада нека гледа некој ако може да не не заебе :D

И не мора да јадете пред тоа, @Сладоледџија тостови ќе носи :)

Хаха,:D бев минатата година, ама сега немам (женско) друштво и ми е срам сама да дојдам како утка. Ако најдам, ќе дојдам.:oops:

Помини, ќе те дружи некој од белите :D

Иначе дајте бе ние со бели да играме вие со црни.. :icon_mrgr:

Помини, ќе те дружи некој од белите :D

Иначе дајте бе ние со бели да играме вие со црни..
:icon_mrgr:
Немој жити мајка брат, немој. Не за друго, ќе се измеша после кој кој е, па ќе биде ко тогаш кога требаше црните да бидат 6, белите 7, а на крај на белите им фалеа двајца :D

Ама не ми се игра во црни... :(

Абе ќе дојдеме ние со црни вие со бели и кога ќе се собереме сите ќе смениме маици :D :icon_mrgr:

А тогаш таман бевме бе.. само тие 2ца каснеа :D

Дечки јас можно е да каснам малку, ама ќе дојдам.[DOUBLEPOST=1412257370][/DOUBLEPOST]
Да, да. Сеа видов иначе, тимот на Оби нема замена, али нашиот има 7. Такада нека гледа некој ако може да не не заебе :D

И не мора да јадете пред тоа, @Сладоледџија тостови ќе носи :)
Нели сендвичи со ајвар и сирење? :icon_mrgr:

Ама не ми се игра во црни... :(

Абе ќе дојдеме ние со црни вие со бели и кога ќе се собереме сите ќе смениме маици :D :icon_mrgr:

А тогаш таман бевме бе.. само тие 2ца каснеа :D
Не е изводливо пошто Кавагучи на пример е на факултет и не прати што се збори. Башка и касно е. Нз, не е паметно сеа да мењаме.

Дечки носев бидонче со вода, бело на крај некој пише вода заборавив да го земам да не го зема некој спомен ми е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom