Тетекс фан ^
100% МАКЕДОНЕЦ
- Член од
- 24 јануари 2009
- Мислења
- 2.396
- Поени од реакции
- 883
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе едниот од прошлото светско ми седи за украс другиот исто 2-3г..Многу ја комплицирате и вие работава
@Biomage земи ги двете топки (не тие од доле)
И овие ќе играме Боте шо ги пиша. Ако некому не одговара нека земе два пара маици и бела и црна па ќе видиме. Ајде само да не заврне другото не е проблем.
Топка за украс, не ме јебиабе едниот од прошлото светско ми седи за украс другиот исто 2-3г..
ке го земам едниот ке видам ке ги напумпам ке видам кој е боље..
Јас иам еден адидас што се бил официјален на светското 74 никогаш не е ни напумпан па сеа ти види.Топка за украс, не ме јеби![]()
Саат али дур почнеме ќе потрае, такада рачунај кај 8 дека завршуваме негде.1 саат ке играме или? да знам да планирам времето за после тоа
Абе барем еден ќе касни секако, рачунај плус "абе со која од овие две топки да играме", "чекај, да се договориме за бранење" и сличноеј дојдете 15ина минути порано, многу мразам коа ке се чека некој да почнеме ...
Ја мислев Рики да брани...Уште сега да кажам за бранење за мојата екипа, или ке брани еден ако сака т.е ако е голман, ако не секој по 10 минути
што викате?
ако од не е од моја ми одговара да го дупнеме од головиЈа мислев Рики да брани...
Соберете стотче од секој и ќе ви бранам целаЈа мислев Рики да брани...