Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да, убав беше тој пречка голот на Atso. Да не ги дискриминирам другите, али интересни освежувања во ростерот се Atso и момакот од екипата со светли маици, мислам дека беше со сив дрес од Дида ор самтинг :) Castiel ваљда? :) Се надевам дека и понатаму ќе се собираме :)

Да, убав беше тој пречка голот на Atso. Да не ги дискриминирам другите, али интересни освежувања во ростерот се Atso и момакот од екипата со светли маици, мислам дека беше со сив дрес од Дида ор самтинг :) Castiel ваљда? :) Се надевам дека и понатаму ќе се собираме :)
Да да со дида дрес бев.... добро фудбалче падна горе доле еднакви бевме малку на крај со кондиција паднавме ние и толку беше...иначе мора да кажам man of the match @NomoregameS беше ...како ибра нешто слично е ...браво мајсторе...:)

Да да со дида дрес бев.... добро фудбалче падна горе доле еднакви бевме малку на крај со кондиција паднавме ние и толку беше...иначе мора да кажам man of the match @NomoregameS беше ...како ибра нешто слично е ...браво мајсторе...:)
Требаше да ги тепаме... :D
Добра партија се на се,само на крај прекинавме да трчаме сите и не казнија :D
@Peja989 како Хипија е :P

@Peja989 e ѕверка назад :D ништо нареден пат да се надеваме и голманчиња ќе дојдат и уште боље фубдал ќе падне....

Навивачиве на Манчестер излегоа ептен несериозни. Значи друг пат чоек треба да ви ги игнорира фрлените ракавици.

Навивачиве на Манчестер излегоа ептен несериозни. Значи друг пат чоек треба да ви ги игнорира фрлените ракавици.
Или може биле на Пивофест во Прилеп. Чил, одмори се, сешто испаѓа.

:) Ммммммммммммда. Ќе завршат и одморите :)

Овие од Манчестер имаат нов играч во @Peja989 , наскоро и гулабот од ногата ќе го нема и ќе имате еден солиден бек. :D

иначе мора да кажам man of the match @NomoregameS беше ...како ибра нешто слично е ...браво мајсторе...:)
:pos:
Пер Андреј е како Мазнов, ДРВО недоделкано. Посебичен е од Стариџ, последниот пат кога играв фудбал со кајганџииве ќе го истепав зашо не подаваше. :D:D
Ама си се расправаме ја и он од увек, уште кога трениравме кошарка заедно. :D

Пер Андреј е како Мазнов, ДРВО недоделкано. Посебичен е од Стариџ, последниот пат кога играв фудбал со кајганџииве ќе го истепав зашо не подаваше. :D:D
Не бе годинава му е расипан џојстикот, копчето за потавање му е нонстоп стиснато изгледа. За разлика од лани кога не подаваше на никој беше 1 мен шоу сеа е добар тимски играч

не бе сега баш подaваше ... Напредувал изгледа во играта уште... :D

Последно уредено од модератор:
Не бе годинава му е расипан џојстикот, копчето за потавање му е нонстоп стиснато изгледа. За разлика од лани кога не подаваше на никој беше 1 мен шоу сеа е добар тимски играч

не бе сега баш подоваше ... Напредувал изгледа во играта уште... :D

И мене ме изненади неколку пати. Таман да влеземе во дуел он ке ја подадае.

Да направиме за деновиве уште една партија ?

Ја да играм нема да подава :D
те мрази изглеа :D :D :D[DOUBLEPOST=1406028567][/DOUBLEPOST]
И мене ме изненади неколку пати. Таман да влеземе во дуел он ке ја подадае.

Да направиме за деновиве уште една партија ?
што е до мене нема проблем ќе направиме..ако има желба уште некој... :D

Ќе играм и јас сега, ако ме примате нормално. :D Али дали ќе има кворум, да не се по одмори изотидени сите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom