Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јавете се и откажете ако не сте доволно, нема смисла да го држат терминот ако не играте.

Да почекаме до утре вечер ако не се собереме во недела нека се откаже... Сепак не е работата да се откаже многу подобро е да изиграме... :)

Да почекаме до утре вечер ако не се собереме во недела нека се откаже... Сепак не е работата да се откаже многу подобро е да изиграме... :)

Не може во 5 до 12 да му откажете на човекот,не е и тоа во ред:)

Не може во 5 до 12 да му откажете на човекот,не е и тоа во ред:)

Па не е баш така ако се собереме утре добро ако не во недела на кај 10 саат кој има бројче нека се јави и нека откаже...

Па не е баш така ако се собереме утре добро ако не во недела на кај 10 саат кој има бројче нека се јави и нека откаже...
недела сабајле ти е исто како 5 за 12 да си откажал подобро е уште утре зашто како што гледам мн фалат не се еден двајца

Штом е тоа така кој го има бројчето нека откаже ќе играме следната недела... :) а друга опција ни преостанува да се собереме и уште 3ца ако дојдат да играме на теренот во Рибар каде што игравме предходно...

Може на Рибар да изиграме изгледа ќе биде убаво време. Со мене сме 10 луѓе, ако дојдат уште двајца ок ако не јас и 5 на 5 би играл, малку да се растрчаме.

Ќе играв и на големиов ама нешто слабо неделава интерес.

Откажавте за големиот терен ?
Можам јас уште 2ца да земам.

Јас и Франкоо откажуваме, не сме во Скопје утре

На зрачење идете, а?

Вие другите што сте пријавени, играте 7+1?
За да не го откажувате терминот, ќе соберам јас екипа и да ве плеснеме :)

за „маалско“ на брака сум ЗА ама за голем терен паузирам неделава.

хахахахаха баш таму идеме :D

Може за вас ќе има спротивно дејство, може ќе ве опраи :icon_lol:

Ајде бе кажувајте, ќе праиме ли една пресметка? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom