Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Бре бре, заинтересираност уште од понеделник. :D

Уште Сајбер педерот фали, да прави маказици и ќе се собереме точно таа екипа што стартуваше во Расадник пред две години.
И двајцата момци, навивачи за Арсенал, ги заборавив како беа.

п.с прашање е дали и колку ќе '' појачаме '' :D
Сајбер и маказите негови, уште му дужам пиво за едни макази. :D Екипа бевме тогаш. :D

Saeta Rubia, не туку ми лајкај мислење, хејтерско беше, иако не изгледа така.
Поздрав до Бандата. :) (ќе се препознаат).
Некој ден ќе дојдам да ве гледам за да напишам репортажа :)

Saeta Rubia, не туку ми лајкај мислење, хејтерско беше, иако не изгледа така.
Поздрав до Бандата. :) (ќе се препознаат).
Некој ден ќе дојдам да ве гледам за да напишам репортажа :)

A да дојдеш во недела да браниш, па после утакмица пиши една од твоите познати репортажи. Него знаеш дека Чоста е жив?

Бре бре, заинтересираност уште од понеделник. :D

Сајбер и маказите негови, уште му дужам пиво за едни макази. :D Екипа бевме тогаш. :D

Јаки фудбалчиња паѓаа иако на последнава малку се врати од старата атмосфера, ако продужиме вака ќе се врати стариот филинг :D.

Јаки фудбалчиња паѓаа иако на последнава малку се врати од старата атмосфера, ако продужиме вака ќе се врати стариот филинг :D.
Чувам на компјутеров некој табели коа имаше три екипи, плави, црвени и зелени :D Глеам таму има постигнати голови, асистенции, резултати, дома-гости....:vozbud:

Чувам на компјутеров некој табели коа имаше три екипи, плави, црвени и зелени :D Глеам таму има постигнати голови, асистенции, резултати, дома-гости....:vozbud:

Ама најјако беше кога бевме црвени против плави, какви фудбали и дуели паѓаа (за памтење) :D.

Ја памтам таа кога се испокаравме кој тепал, сеа толку смешно ми паѓа за резултат да се раскараш :pos:.

Ама најјако беше кога бевме црвени против плави, какви фудбали и дуели паѓаа (за памтење) :D.

Ја памтам таа кога се испокаравме кој тепал, сеа толку смешно ми паѓа за резултат да се раскараш :pos:.
:pos: Жестоко беше.

A да дојдеш во недела да браниш, па после утакмица пиши една од твоите познати репортажи. Него знаеш дека Чоста е жив?

За в недела имате одличен голман, а и јас не сум во форма ни за мал, а камо ли за голем фудбал.
Плус, в недела не ќе сум во Скопје.
Чостестиот го видов во Охрид на почеток на јуни и оттогаш - ни трага, ни глас.

Prijava za vo nedela... Dodadete me u spisok. Blagodaram!

Заинтересираност до максимум уште во понеделник. :D Мислам дека и Ацид ќе игра, спомна вчера или завчера дека ќе можел за во недела. Ќе го тагнам за да види дека веќе се договараме за во недела. Acid
:)

За в недела имате одличен голман, а и јас не сум во форма ни за мал, а камо ли за голем фудбал.
Плус, в недела не ќе сум во Скопје.
Чостестиот го видов во Охрид на почеток на јуни и оттогаш - ни трага, ни глас.

МН добар е тој :)

• Ми се допаѓа
Reactions: n/a
1.bookfan
2.Geezer
3.Шурикен
4.acermk
5.Stefan-kobe
6. Del piero best 10
7. Juventus_M - GK
8. Hanibal
9. Kaiser