.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
кој ќе дели ајде да направиме пошто да знаеме што како е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај се наоѓат игралиштево господа,и од аеродром со шо бус се ојт,ак сакате да ми кажите,ве молам?
Пичку матер,срамота ми е да кажам веќе ека ми е втора година Скопје,уште ништо не знам :/...Фала другарАко знаеш кај е градски стадион или по ново филип втори одма до него е пишува работнички игралиште ќе го најдеш иначе бус од аеродром до центар со 05,15,03,23![]()
Пичку матер,срамота ми е да кажам веќе ека ми е втора година Скопје,уште ништо не знам :/...Фала другар![]()
Пријателе овој СКАЈ те исполажа за сите пари, да идеш со 3ка, 5ка или 23ка до таму ќе имаш повеќе истрчано додека да стигнеш него што ке изиграш на терен од сите автобуси што ти ги кажа он најблиску те остава 15. Каде од аеродром идеш за да ти кажеме освен 15ка што имаш и каде да се симнеш ако имаш велосипед уште подобро.Ако знаеш кај е градски стадион или по ново филип втори одма до него е пишува работнички игралиште ќе го најдеш иначе бус од аеродром до центар со 05,15,03,23![]()
Пријателе овој СКАЈ те исполажа за сите пари, да идеш со 3ка, 5ка или 23ка до таму ќе имаш повеќе истрчано додека да стигнеш него што ке изиграш на терен од сите автобуси што ти ги кажа он најблиску те остава 15. Каде од аеродром идеш за да ти кажеме освен 15ка што имаш и каде да се симнеш ако имаш велосипед уште подобро.
Пред скопјанка се качвам,кај трафичето![]()
Пред скопјанка се качвам,кај трафичето![]()
Си стои терминот на име на Ацид се додека не го откажеме. Ама Acid не доаѓа 2 утакмици веке.
Куре ај ке ти се јавам јас ке те земам со Веспа,ако можам.