Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
нов сум на форумот, ама имам другар што доага со вас, па еве и јас ке дојдам утре :D

Кај се наоѓат игралиштево господа,и од аеродром со шо бус се ојт,ак сакате да ми кажите,ве молам :) ?

Кај се наоѓат игралиштево господа,и од аеродром со шо бус се ојт,ак сакате да ми кажите,ве молам :) ?

Ако знаеш кај е градски стадион или по ново филип втори одма до него е пишува работнички игралиште ќе го најдеш иначе бус од аеродром до центар со 05,15,03,23 :)

Ако знаеш кај е градски стадион или по ново филип втори одма до него е пишува работнички игралиште ќе го најдеш иначе бус од аеродром до центар со 05,15,03,23 :)
Пичку матер,срамота ми е да кажам веќе ека ми е втора година Скопје,уште ништо не знам :/...Фала другар :)

Пичку матер,срамота ми е да кажам веќе ека ми е втора година Скопје,уште ништо не знам :/...Фала другар :)

Нема што да промашиш :) одма до градски стадион / филип втори по ново прашај таму помошно игралиште на работнички и одма тука е нема утка. Те очекуваме на утакмица ;)

Пријателе овој СКАЈ те исполажа за сите пари, да идеш со 3ка, 5ка или 23ка до таму ќе имаш повеќе истрчано додека да стигнеш него што ке изиграш на терен од сите автобуси што ти ги кажа он најблиску те остава 15. Каде од аеродром идеш за да ти кажеме освен 15ка што имаш и каде да се симнеш ако имаш велосипед уште подобро.

Пријателе овој СКАЈ те исполажа за сите пари, да идеш со 3ка, 5ка или 23ка до таму ќе имаш повеќе истрчано додека да стигнеш него што ке изиграш на терен од сите автобуси што ти ги кажа он најблиску те остава 15. Каде од аеродром идеш за да ти кажеме освен 15ка што имаш и каде да се симнеш ако имаш велосипед уште подобро.

Пред скопјанка се качвам,кај трафичето :)

Епа 15-ка иде од таму. Види на страната на ЈСП, коа ќе ти одговара најмногу, па ќе го чекаш да ти дојде. Ќе се качиш у 15-ка и ќе се симнеш на првата станица откога ќе го видиш Соборниот храм, потоа вртиш десно по уличката (има кинески ресторан, одма се гледа), право по неа, и оп, пред стадион си. Ќе одиш позади западна трибина и ќе видиш едно игралиште со рефлектори. Таму си.:)

Си стои терминот на име на Ацид се додека не го откажеме. Ама Acid не доаѓа 2 утакмици веке.

Куре ај ке ти се јавам јас ке те земам со Веспа,ако можам.

од таму најблиску и најлесно ти е со 15ка ама нема да стигнеш со неа зашто сеа ти проверив имаш у 18,30 или 19,20 првата ти е премногу рано следната е премногу доцна :(
сакал или не ќе мораш да пешачиш од трговски до стадион или пак ако имаш ВЕЛОСИПЕД, ќе си го олесниш животот премногу :)
зашто немаш 15ка што ти одговара во тоа време факај било кој автобус(што знаеш дека иде накај центар) до центар (РЕКОРД) и од таму преку плоштад и по кеј ке идеш најблиску ти е.

Си стои терминот на име на Ацид се додека не го откажеме. Ама Acid не доаѓа 2 утакмици веке.

Куре ај ке ти се јавам јас ке те земам со Веспа,ако можам.

Ај баш да видам дал ќе дојш со веспа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom