Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Пошо Стекот е чикен и не кажува дека и мене ме праша и му потврдив еве и јас да се пријавам, плус имам еден колега што еднаш не дружеше на фудбалче пред некој месец кога се собравме едвај 2 екипи и рече дека ако има место би дошол пак

Ќе собира Ивица своја екипа против наша екипа составена од форумџии или како ќе правиме?

Ќе собира Ивица своја екипа против наша екипа составена од форумџии или како ќе правиме?
Претпоставувам дека се мисли на собирање од форум да играме меѓу себе ама дали сум во право нека ти потврди @Del Piero best 10

Иначе гледам дека има заинтересираност од 12 луѓе доволно за да се организираме и да играме ама колку од нив се сериозни и сакаат да бидеме редовни зашто ако е пак за една утакмица џабе праиме муабет.

Меѓу нас да си играме, а ако нема кворум тогаш Ивица ќе најде екипа.

@Stefan-kobe ај пресечи кога, каде и во колку ќе играме зашто пак ќе се тегачиме вака и ништо нема да испадне. Луѓе има очигледно.

@Stefan-kobe ај пресечи кога, каде и во колку ќе играме зашто пак ќе се тегачиме вака и ништо нема да испадне. Луѓе има очигледно.
Ок сега ќе му пишам на Ивица дека има кворум и ќе известам што и како.[DOUBLEPOST=1485374218][/DOUBLEPOST]Резервиран е терминот за од следниот викенд, значи не овој него следниот. Имајте на ум немој да испадне за џабе сме резервирале па да ви ебам ситно жито. :D

Последно уредено:
За у недела пријавувајте се!!!!
1. Стефан-коби
2. Викса
3. J. Bourne

Juventus_M potvrdi deka ke brani.
edna ekipa kompletiravme, Druga ja ke najdam.
Ostavame mesto uste za edna izmena, posto ja neam igrano godina cela.
Se gledame vo nedela 13:20 vo forca

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom