Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
@Stefan-kobe
@karamela123
@J.Bourne*

Иначе и мене ме нервира ова со терминот али пошо е најоптимална опција би рекол да му дадеме уште една шанса. У случај пак да се изглупира откажуваме и нека се ебе.

Бидејќи повеќето бевте за Блаже, му се јавив вчера и потврдив дека го враќаме терминот, така да се гледаме во недела :duel:

1. ob1
2. Fastforza
3. Schtrawzenigger
4. kova10
5. Castiel
6. AleKostov
7. Stefan-kobe
8. karamela123
9. J.Bourne*
10. Сладоледџија
11. Saeta Rubia
12. KembaW

Голмани

1. TheWhiteMamba
2.

Резерви

1. Џонтра Волта
2. ZeLEnasite

Последно уредено:
1. ob1
2. Fastforza
3. Schtrawzenigger
4. kova10
5. Castiel
6. AleKostov
7. Stefan-kobe
8. karamela123
9. J.Bourne*
10. Сладоледџија
11. Saeta Rubia
12. Џонтра Волта

Голмани

1. TheWhiteMamba
2.

Резерви

1. ZeLEnasite

Кемба е пријавен за у ГУЦ ама ако сака да игра у Блаже, он прв тим место Џонтра а овој прва резерва.
Абе несакам да ти се мешам и да му ометам на @Џонтра Волта , остави го секако сам ќе се откаже како по обичај :P
Ама тоа со ГУЦ или Блаже беше на кој повеќе му одговара а не дека @KembaW сам ќе игра во ГУЦ. Чисто да занеш за нареден пат :)

Абе несакам да ти се мешам и да му ометам на @Џонтра Волта , остави го секако сам ќе се откаже како по обичај :P
Ама тоа со ГУЦ или Блаже беше на кој повеќе му одговара а не дека @KembaW сам ќе игра во ГУЦ. Чисто да занеш за нареден пат :)
Може само ГУЦ му одговара, у Блаже не му одговара, од кај да знам. Пример ја се пријавив за у Блаже, ако се играше у ГУЦ немаше да играм. Ако му одговара, као што пишав, пријавен си е пред Џ.В. и ќе си игра пред него.

Ете едитирав, да не се извадат муабети. :v

Последно уредено:
Мојата фудбалска кариера е сериозно доведена во прашање откако дојде ред на Шфајценигер да му бидам резерва. :sick:

Иначе @wiksa слободен сум неделава, би требало да дојдам ако откаже некој. :D

Мојата фудбалска кариера е сериозно доведена во прашање откако дојде ред на Шфајценигер да му бидам резерва. :sick:

Иначе @wiksa слободен сум неделава, би требало да дојдам ако откаже некој. :D
Дечко, на кова10 си му резерва. Уште лепче треба да јадеш за мене да ми бидеш резерва.

Може само ГУЦ му одговара, у Блаже не му одговара, од кај да знам. Пример ја се пријавив за у Блаже, ако се играше у ГУЦ немаше да играм. Ако му одговара, као што пишав, пријавен си е пред Џ.В. и ќе си игра пред него.

Ете едитирав, да не се извадат муабети. :v

Немој ти на мене едитирав у оваа тема само јас едитирам.
Различни гледишта и твоето е исправно нема збор, јас тоа со опцијата да напишеме каде повеќе ни одговара го разбрав како изјаснување за кај ни одговара на мнозинството да имаме редовен термин а не како поединечно па ако не се игра кај што ми одговара да не играм

Дечко, на кова10 си му резерва. Уште лепче треба да јадеш за мене да ми бидеш резерва.

После ваква најава размислувам да земам слободен ден во недела само за да дојдам да ве гледам, или да ги пратам од продукција @Донев и @Redhead да снимат за да ја гледам оваа борба на великаните :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom