Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ako se igra na pogolem teren i ima mesto bi dosol i jas.zaboraviv vcera da pisam :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако има некој број од Сансет ве молам нека ми прати по ПП

Уште не ми е јасно зашто вчера не се изигра .......
Се собравме колку што знам, јас во 15.30 видов дека не се игра и тоа уклучив за да видам во што боја на маица играм.
Како и зашто испадна да не играме неам поима.

Aj nekoj dobrovolec da mi dade negovo brojce za da moze da kontaktira so Ivica(deckoto sto e zaduzen za terminite vo Blaze), poso jas letovo nema da bidam tuka. :D

Sega za sega e rezerviran toj termin vo petok od 7, a ako ne se soberete javuvajte mu se na vreme da mu go oslobodite terminot :)

Уште не ми е јасно зашто вчера не се изигра .......
Се собравме колку што знам, јас во 15.30 видов дека не се игра и тоа уклучив за да видам во што боја на маица играм.
Како и зашто испадна да не играме неам поима.
испадна пошто откажан беше термениот бидејќи прошла недела така на сите им одговарала а не успеавме да се договориме за друго место да играме вчера...

Aj nekoj dobrovolec da mi dade negovo brojce za da moze da kontaktira so Ivica(deckoto sto e zaduzen za terminite vo Blaze), poso jas letovo nema da bidam tuka. :D

Sega za sega e rezerviran toj termin vo petok od 7, a ako ne se soberete javuvajte mu se na vreme da mu go oslobodite terminot :)
Инбокс ти пишав, види си. Инаку после во 5 пријавување за терминот од петок во 7 саат, да не заборавите кајганџии. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom