Ako se igra na pogolem teren i ima mesto bi dosol i jas.zaboraviv vcera da pisam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

испадна пошто откажан беше термениот бидејќи прошла недела така на сите им одговарала а не успеавме да се договориме за друго место да играме вчера...Уште не ми е јасно зашто вчера не се изигра .......
Се собравме колку што знам, јас во 15.30 видов дека не се игра и тоа уклучив за да видам во што боја на маица играм.
Како и зашто испадна да не играме неам поима.
Инбокс ти пишав, види си. Инаку после во 5 пријавување за терминот од петок во 7 саат, да не заборавите кајганџии.Aj nekoj dobrovolec da mi dade negovo brojce za da moze da kontaktira so Ivica(deckoto sto e zaduzen za terminite vo Blaze), poso jas letovo nema da bidam tuka.
Sega za sega e rezerviran toj termin vo petok od 7, a ako ne se soberete javuvajte mu se na vreme da mu go oslobodite terminot![]()

Денеска ќе се пријавуваме? не утре?Инбокс ти пишав, види си. Инаку после во 5 пријавување за терминот од петок во 7 саат, да не заборавите кајганџии.![]()
Па не знам, ја викам денес, да си остане среда ко прошлиот пат што си беше.Денеска ќе се пријавуваме? не утре?
Вторник бе брат сме денес не ми прај збункиПа не знам, ја викам денес, да си остане среда ко прошлиот пат што си беше.

Ау бладам начисто.Вторник бе брат сме денес не ми прај збунки![]()
За среда мислев да, значи утре, не денес. 
После зошто не чинела дрогата....Ау бладам начисто.За среда мислев да, значи утре, не денес.
![]()

Ќе те мочам од ќерамиди тебе, прекини!После зошто не чинела дрогата....