GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.844
- Поени од реакции
- 11.885
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Фала богу и од овој се отарасивме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зш да неможам да типувам кога сум регистриран и не сум прескокнал 3 кола по ред???Еден помалку,помала работа за мене.![]()
Чекај бе уште ли не си баниран?Зш да неможам да типувам кога сум регистриран и не сум прескокнал 3 кола по ред???
Ако ти смета еден вишок да пресметуваш јас ќе си пресметувам и ќе ти пишувам колку имам поени тоа не е битно.Чекај бе уште ли не си баниран?
Ако ти смета еден вишок да пресметуваш јас ќе си пресметувам и ќе ти пишувам колку имам поени тоа не е битно.
А зш да бидам баниран???
Зш да неможам да типувам кога сум регистриран и не сум прескокнал 3 кола по ред???
Ако ти смета еден вишок да пресметуваш јас ќе си пресметувам и ќе ти пишувам колку имам поени тоа не е битно.
А зш да бидам баниран???
Баниран сум до 12.09 нека проверат модераторите ќе видат дека до тогаш сум.
Да не потврдувам јас они нека потврдат.
ГИ ЗАМОЛУВАМ МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ ДА НЕ МЕ БАНИРААТ.
Тип на денот што најмногу го уплаќаат е
Spain Cup (21:00) Girona (1)2.05 | (X) 2.55 | (2) 3.00Celta
Чиста 2јка ... оваа утакмица некој луѓе плаќаат по 1000 денари за некој да им ја каже ... колку е сигурна незнам јас ...:smir:
Имаш ТИП НА ДЕНОТ тема...Ok nvm ... sakav samo so dobra namera da vi ja kazam utakmicata xP Po6to ne sum aktiven clen na forumot (mojot user go koristat drugi clenovi) neznam 6o kako e na forumot x))