Кајгана тип натпревар

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еден помалку,помала работа за мене.:pipi:

Ако ти смета еден вишок да пресметуваш јас ќе си пресметувам и ќе ти пишувам колку имам поени тоа не е битно.
А зш да бидам баниран???

Ако продолжиш да пишуваш на форумот ќе се заљубиме во тебе, затоа подобро на време да решиме. :back:

Зш да неможам да типувам кога сум регистриран и не сум прескокнал 3 кола по ред???
Ако ти смета еден вишок да пресметуваш јас ќе си пресметувам и ќе ти пишувам колку имам поени тоа не е битно.
А зш да бидам баниран???

Ејј ај не ја тупи работава аман...не си баниран и готово.

Баниран сум до 12.09 нека проверат модераторите ќе видат дека до тогаш сум.
Да не потврдувам јас они нека потврдат.

ГИ ЗАМОЛУВАМ МОДЕРАТОРИТЕ И АДМИНИСТРАТОРИТЕ ДА НЕ МЕ БАНИРААТ.

Обожавам аматери. Прават двоен јузер и признаваат уште во прв пост.

Штета што ја немав честа да те пратам во легендите. Секогаш ќе се сеќаваме на твоите постови :icon_lol:

Тип на денот што најмногу го уплаќаат е

Spain Cup (21:00) Girona (1)2.05 | (X) 2.55 | (2) 3.00Celta
Чиста 2јка ... оваа утакмица некој луѓе плаќаат по 1000 денари за некој да им ја каже ... колку е сигурна незнам јас ...:smir:

Тип на денот што најмногу го уплаќаат е

Spain Cup (21:00) Girona (1)2.05 | (X) 2.55 | (2) 3.00Celta
Чиста 2јка ... оваа утакмица некој луѓе плаќаат по 1000 денари за некој да им ја каже ... колку е сигурна незнам јас ...:smir:

Пфууууууууууууууууууууу оти?? имаш посебна тема за ова бе брате...:tapp::nesvest:

Кајгана тип натпревар ?
Kakvi tipovi spagaat ovde ?

Ok nvm ... sakav samo so dobra namera da vi ja kazam utakmicata xP Po6to ne sum aktiven clen na forumot (mojot user go koristat drugi clenovi) neznam 6o kako e na forumot x))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom