Кајгана, СРЕЌЕН ТРЕТ РОДЕНДЕН!

Статус
Затворена за нови мислења.
Сити, јас мислам дека со текстов си обезбеди маса до музиката. :pos2: Убаво кажано, нема што, само штета што нема да бидеш тука.

Опаа, кога помина толку време?
Па, среќен нека ти е третиот роденден драга Кајгано, јас сум твој член од 2006 година, што значи дека сум некаде исто стара колку и ти. :)
Среќен нека ни е на сите третиот роденден на Кајгана, форумот без кој не можеме да дишиме. :icon_mrgr
Еве и една торта од мене, и уште еднаш - СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, КАЈГАНО!!!

bday-cake2.jpg

Па, среќен нека ти е третиот роденден драга Кајгано, јас сум твој член од 2006 година, што значи дека сум некаде исто стара колку и ти. :)
Среќен нека ни е на сите третиот роденден на Кајгана, форумот без кој не можеме да дишиме. :icon_mrgr

bday-cake2.jpg
:pos::pos::pos: Легендооооооооооооооооооооооооооо:pos::pos: малце повеќе касниш ама што е тоа битно

Значи има луѓе со талент шо ке те насмеаат и во најлоши моменти.

Фала Еце.. среќен роденден и на тебе :pos:

Љољ, никогаш не престанува да изненадува :D

И касни неколку месеци ..... Саатот

bday-cake2.jpg

Богами... тоа е едно од двете логични објаснувања. За второто другпат и на друго место, не е прикладно тука. Добро се насмеавме но, мора да ја затворам темата, со изминат рок е. Останете ми така насмеани драги кајганџии. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom