Kajgana Song Contest (KSC) #81

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
12. Sanja Risteska - Me zabole
10. Драганче Митрески - Јана е шума градила
08. Ekrem Jevric - Kuca poso
07. Adrijana Acevska - Mafijas
06. Sateliti - Facebook
05. Rebecca Black - Friday
04. Glorijan - Putence
03. Алпина - Оди дома малолетничке
02. Boki 13 & Ferus - Big Mama
01. Goga Sekulic - Gacice

12. K!KI / Sanja Risteska / Me zabole.
11. Krk1/ Tose Proeski i Antonija Sola.
10. Bateman / Ekrem Jevic / Kuca Poso
9. Kvik Silver / Miley Cyres /Wrecking Ball
8. Peja989 / Andrijana Acevska/ Mafijas.
7. shumeca tableta /Gulabica/ Neka grmat Gromovi.
6. Bilbo Baggins /Goga Sekulic /Gacice.
5. Dani BMW /Moje zlato
4. Ob1/ Elvir Mekic i Goce Arnaudov / Licno tvoj
3. Chovek /Kiss me / Milionerce
2. Smert / Alpina/ Odi doma maloletnicke
1. ЏонтраВолта /Сара Мејс/Врне Врне.

Ај пошто секако закаснив, а има бајаги што не гласале, ќе ги тагнам за да гласаат до вечер до полноќ, па на полноќ ќе ги објавам резултатите. Реално не мења ден повеќе или помалце :D

@ob1 @Peja989 @RedStarFan @Andrew @Strider @Грут @Miss.Independent @Krk1 ајт на гласање, имате 6 саати. Ако не гласате, а имате најмногу гласови, нема да тепате :D

Еј не се извинувам што каснам, искрено последниве два дена се спремам за на свадба и утепан сум скроз. Тек па јас коа ќе се женам како ќе ми биде. А пази, за утре иам домашна старогрчки и треба да пишувам есеј за друг предмет, а јас избрав вас да ви угодам. Ај сите по едно фала сеа.

Шта се тиче натпреварот, победник е @K!KI со песната Ме Заболе од Сања Ристеска, 107 поени, честитки :) Второ место е @Chovek со 96 поени, а трето е @Peja989 со 90, кој во натпреваров е небитен пошто не гласаше, а со тоа и да тепаше ќе немаше да се важи :neetaka:

И за крај, едно благодарам до тие што номиниравте турбо-фолкерски песни во натпревар за музика, со што докажавте дека сепак и турбо-фолкот е музика, колку и да е лош. А со ова јас привремено ќе се банирам од натпреварувањава на неопределено, за казна пошто закаснив со објавата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom