12. Дванајсе поени за Папараноја со
Massive Attack- Teardrop (Ех Паранојче маљо тројче
)
10. Десетка со суши за Самурај Џек со
Massive Attack - Better Things (Ееее брате Самураје дип му обеќав на момичено дек ќе и дам дванајска, иначе одма ќе те бодовав со дванајска тебе. Не дек си кизнајт кој, ама зш ми беше омилен лик во детството. Со тије пусти јадранчиња шо шеташ ко пусто гојдо насекаде. Еее шо јадранки ќе беја ре оније од Самурајон секоја епизода ги тераше гланц нови, гарант не се од кај Себо, знам јас.
)
8. Осумка за Кикија со брат
moby-porcelain (И овај Кики исти ко Ристета, а денес, а утре ќе ти пратам некоја фунта на девизна и евој го ме куроса пак
Ерее скржајци едни, абе игла в газ не ви влегвит море
)
7. Седум поени за Луси Лу со нумерата
Depeche Mode - Sister of Night (Ех Луси, Луси, шо си се изонаквила вака ко сликовница по рацете?
)
6. Шес за СтормРејџ и кељави брат со
Moby- The Last Day (feat. Skylar Grey) (Сторм, кој е овај ре пријателов дан е Терорблејд? Зш ак е тој да не се гибаме, многу будалски лејт гејм херој е тој. А ак не си тој и шо да прам
)
5. Пет за Ватрослав со
Thievery Corporation - Until the Morning (Јели бре одакле ова ватра? Е море ак не му дајш на југословен поени чумути е животта. Мило ми е јас сум Милисав)
4. Четири за Парва со
Astropilot vs. Chronos - Expectations (Е ре Парва ре, четорошка една Кумановско-Афганистанска
)
3. Три бода таман за титула за Макаронана со
Simply Falling - Iyeoka (Три ами како, ак е поќе ќе ни јадет овде зш од исто место дек сме праеле малверзации, абе оди бегај мафни ги
)
Makaron
2. Два за Чоечено
шо сите го утвет насакајќи, со
Norah Jones - Shoot the moon (Подзаонакви се малце, клај едно џамаданче зш подзаладено е после ќе настиниш кој ќе ти ги гледат греојте
)
1. Единиче за Принц оф Персија
со Shpongle ft Michele Adamson - No Turn Unstoned, не работат линкон, зато вака ќе ојт во етерот. (Е и јас сака поќе бата, ама толку давет од комитет, а им се насерам во то муцките
)
Можда мојт да имат некој неправилности или несакани, ненамерни грешки ама то е проштевајте. Доколку одлучит вечити савет дек имат нека ги препрајт истите, зш во службите е моќта. То е шо да виреча, останете ми со зравје и бијте умни непрајте бељи, зш мене ќе ми викет.
#Одјава (Иииииииии шо зборвиш ре? Абе ој мафни се љиот еден!)