Kajgana Song Contest (KSC) #55

Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Astropilot vs. Chronos - Expectations 12
Portishead - Glory Box 10
Massive Attack - Better Things 8
Enigma- Mea Culpa 7
Jose Padilla - Adios Ayer 6
Bohren & der Club of Gore - Nightwolf 5
Thievery Corporation - Until the Morning 4
Air - Alone In Kyoto 3
Ayub Ogada - Kothbiro 2
The Dining Rooms - Pure and Easy 1

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.714

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
12. Дванајсе поени за Папараноја со Massive Attack- Teardrop (Ех Паранојче маљо тројче:D)
10. Десетка со суши за Самурај Џек со Massive Attack - Better Things (Ееее брате Самураје дип му обеќав на момичено дек ќе и дам дванајска, иначе одма ќе те бодовав со дванајска тебе. Не дек си кизнајт кој, ама зш ми беше омилен лик во детството. Со тије пусти јадранчиња шо шеташ ко пусто гојдо насекаде. Еее шо јадранки ќе беја ре оније од Самурајон секоја епизода ги тераше гланц нови, гарант не се од кај Себо, знам јас.:D)
8. Осумка за Кикија со брат moby-porcelain (И овај Кики исти ко Ристета, а денес, а утре ќе ти пратам некоја фунта на девизна и евој го ме куроса пак:D Ерее скржајци едни, абе игла в газ не ви влегвит море:ROFLMAO:)
7. Седум поени за Луси Лу со нумерата Depeche Mode - Sister of Night (Ех Луси, Луси, шо си се изонаквила вака ко сликовница по рацете? :D)
6. Шес за СтормРејџ и кељави брат со Moby- The Last Day (feat. Skylar Grey) (Сторм, кој е овај ре пријателов дан е Терорблејд? Зш ак е тој да не се гибаме, многу будалски лејт гејм херој е тој. А ак не си тој и шо да прам:D)
5. Пет за Ватрослав со Thievery Corporation - Until the Morning (Јели бре одакле ова ватра? Е море ак не му дајш на југословен поени чумути е животта. Мило ми е јас сум Милисав)
4. Четири за Парва со Astropilot vs. Chronos - Expectations (Е ре Парва ре, четорошка една Кумановско-Афганистанска:D)
3. Три бода таман за титула за Макаронана со Simply Falling - Iyeoka (Три ами како, ак е поќе ќе ни јадет овде зш од исто место дек сме праеле малверзации, абе оди бегај мафни ги:))
Makaron
2. Два за Чоечено :нинџ: шо сите го утвет насакајќи, со Norah Jones - Shoot the moon (Подзаонакви се малце, клај едно џамаданче зш подзаладено е после ќе настиниш кој ќе ти ги гледат греојте:D)
1. Единиче за Принц оф Персија:ROFLMAO: со Shpongle ft Michele Adamson - No Turn Unstoned, не работат линкон, зато вака ќе ојт во етерот. (Е и јас сака поќе бата, ама толку давет од комитет, а им се насерам во то муцките:D)

Можда мојт да имат некој неправилности или несакани, ненамерни грешки ама то е проштевајте. Доколку одлучит вечити савет дек имат нека ги препрајт истите, зш во службите е моќта. То е шо да виреча, останете ми со зравје и бијте умни непрајте бељи, зш мене ќе ми викет.

#Одјава (Иииииииии шо зборвиш ре? Абе ој мафни се љиот еден!)

Последно уредено:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Z

zmej gorjanin

Гостин
@@Windfucker
Bohren & der Club of Gore - Nightwolf 12
CafeDelMar
Jose Padilla - Adios Ayer 10
@@Miss Paranoia
Massive Attack- Teardrop 8
@@Prince
Shpongle ft Michele Adamson - No Turn Unstoned 7
@@Луси_Лу
Depeche Mode - Sister of Night 6
@@Chovek
Norah Jones - Shoot the moon 5
@@Velvet She
Enigma- Mea Culpa 4
@@Грут
Schiller - I feel you 3
@@M-1
Portishead - Glory Box 2
@@Ватрослав
[URL='https://www.youtube.com/watch?v=gvlNy8CdlIY']Thievery Corporation - Until the Morning
[/URL]1

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења