Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.648
- Поени од реакции
- 31.876
Пожелно еИ сеа треба да смениме?

Пожелно еИ сеа треба да смениме?
Ама авторот дава слобода (а негов избор е темата). Кратко и јасно панк!Пожелно еБарем јас така мислам, нека биди ова чисто панковска рс рс чао. Пост панкот е позамрсен и посериозен да речам.
Нека си каже организаторот бе, ако не чини ќе сменимеAко сакате и пост панк постирајте, не можам да ви забранамАма има оооогромна разлика ооогромна, со три о-о-о а можи и 4 да се....
и пост-панк е панк, и хардкор панк постои и краст и ои итн...разликата е евидентна, посебно за тој што е запознаен со самата музика и подвидовите. вака по слух, во мелодичен калифорниски панкрок и поп панк може да се каже дека е тенка границатаAко сакате и пост панк постирајте, не можам да ви забранамАма има оооогромна разлика ооогромна, со три о-о-о а можи и 4 да се....
Се што има во името панк е панк, ко шо алтернативата собира скоро се живо и диво во себе. Но муабетот ми е, ако поставиме во дуел Рамонс и Систерс оф Мерси пример, нема да имаме допирна точка и сличност во бендовите. Сакав дуелот пост панк да си го чуваме како посебен, пошто така би било поинтересно. Организаторот нека си се изјаснии пост-панк е панк, и хардкор панк постои и краст и ои итн...разликата е евидентна, посебно за тој што е запознаен со самата музика и подвидовите. вака по слух, во мелодичен калифорниски панкрок и поп панк може да се каже дека е тенка границата![]()
абе све си има, за секаква прилика. а заедничко за сите е и што се супер бендовиСе што има во името панк е панк, ко шо алтернативата собира скоро се живо и диво во себе. Но муабетот ми е, ако поставиме во дуел Рамонс и Систерс оф Мерси пример, нема да имаме допирна точка и сличност во бендовите. Сакав дуелот пост панк да си го чуваме како посебен, пошто така би било поинтересно. Организаторот нека си се изјасни
Aj Tragedy - The Day After да ги споредиме со Клеш да речеме. Шо не ојт не ојт.