Kajgana Song Contest #341 - Регетон

• Креатор на темата Креатор на темата Ska Maniac
  • Време на започнување Време на започнување

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
12.588
Поени од реакции
31.762
Локација
Miklagarðr
По повод последниот ден од летото (технички на школското лето) оваа тема ќе ја отворам како последна за летово и затоа решив да биде регетон.
На кратко карипска музика, мешавина на рап/хип -хоп и латино.
Кој сака повеќе да се запознае, бујрум :

Пријавувањето трае до петок на полноќ а сабота и недела се гласа.

Јас идам со :

Еден од жанровите од кој ми се присерува, ама едно време беше екстремно популарен, секој втор хит не само кај нас туку секаде во светот беше ваков. Фала Богу, мислам дека малку замре последниве години на сметка на друго срање - трапот. За да биде до крај шундовски, играм со ова:

Еден од жанровите од кој ми се присерува, ама едно време беше екстремно популарен, секој втор хит не само кај нас туку секаде во светот беше ваков. Фала Богу, мислам дека малку замре последниве години на сметка на друго срање - трапот. За да биде до крај шундовски, играм со ова:

Жанрот си е ок накај тапа, само ова ти што си го ставил е срање и турбо фолк.
Автоматски споено мислење:

Жанрот си е ок, само ова ти што си го ставил е срање и турбо фолк.
Автоматски споено мислење:

Ова ти што си го ставил е хип хоп со зборот регетон во насловот. :D

Затоа е подобро од класичен регетон :D
1756752124977.png
Па темата е регетон, ова ги прекршува правилата на темата и не треба да е прифатено.

А еве ја мојата:
1756752578841.png

Врска си нема ова со регетон, ова ти е некој ужасен шабанлук, чочек. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom