Kajgana Song Contest #322 - Најдобра Eurodance песна

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.728
Поени од реакции
12.758
Нели беше темава сеа скоро ? :unsure:
Во право сум бил, пред нецела година била темава (KSC #290) и сум победил дури :ROFLMAO:
Иначе, Злате, демонстрира константност во изборот :bravobe::D

Кратко барање за во иднина, пошто знам дека повеќето сме зафатени подобар дел од денот/неделата, али сепак, ако можи, при отварање на нова тема, да правиме брз преглед на претходните теми и барем да не се повторува или е премногу слична со тема што била отворена во претходните (50-60 натпревари = 1 година / идеално би било 100тина натпревари = 2 години, али ај да не биде дека барам преку леб погача :) )

нвм, да не мрчам премногу....
пошто таа тема била специфично за 90ти, за оваа ќе одам со

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.631
Поени од реакции
88.231
Да, јас ја отворив таа тема за Eurodance, ама беше строго само за 90-те години, оваа нека биде послободна тема за билокоја година.

Предлог, freed from desire да биде изоставена од изборот дека таа победи на прошлата јуроденс тема.

Мој избор...
Автоматски споено мислење:

Песнава е поп балада, башка не е eurodance, а Џон Секада е кубанец кој твори во Америка...ништо нема eurodance во твојов избор :D

Член од
31 октомври 2023
Мислења
30
Поени од реакции
53
Да, јас ја отворив таа тема за Eurodance, ама беше строго само за 90-те години, оваа нека биде послободна тема за билокоја година.

Предлог, freed from desire да биде изоставена од изборот дека таа победи на прошлата јуроденс тема.

Мој избор...
Автоматски споено мислење:

Песнава е поп балада, башка не е eurodance, а Џон Секада е кубанец кој твори во Америка...ништо нема eurodance во твојов избор :D
А што е eurodance? Пошто на темава има и транс, диско и хаус траки? И скетмен е американец, ама спаѓа под eurodance

Член од
12 април 2024
Мислења
43
Поени од реакции
100
@Смртта
Eurodance ти е музички жанр и е комбиниран од хип-хоп, техно, хард-хаус и поп музика. Каракертистично за овој жанр се брзите темпа, енергични басови, синтетички звуци и вокали. Можеш да одбереш некоја песна од 2 Unlimited, Corona, Snap! итд...

Kajgana Shop

На врв Bottom