Kajgana Song Contest #318 - Најкурвинска песна

Не знам кому му било ова потребно и чуму, ама песнава ја има и наопаку. :pos::pos::pos::pos::pos:

Имаше и едно многу јако видео каде една змија и влегува меѓу нозе, ама не знам кому му сметало што го пријавил. :pos:

P.S. За тие кои не се запознаени со животот и делото на Весна Вукелиќ Венди, ова видео е a must: https://www.youtube.com/watch?v=YFsT3qYjTnM

Ajde za tebe ke predlozam posto se trudis, ti samo postiraj kolku da bidi legalno.
Si ja slusnal zena od sultana :cautious:
Odi so taa :toe:
ама ќе репостирам сто пати али срби слаба страна ми се па со странски брате Владе

За да го слушаш овој репертоар, треба да си земја пијан, да не знаеш на кој свет си, патос во буквална смисла на зборот. Во спротивно, автоматски би добил желба да се самозаколиш со вилушката пред тебе.

Decki i dami, sto e do mene ako sakate i na arapski postirajte :toe:
Odsekogas me interesiralo sto muzika pustaat vo mlecni restorani i slatkarnici. Ete sega znam :(

За да го слушаш овој репертоар, треба да си земја пијан, да не знаеш на кој свет си, патос во буквална смисла на зборот. Во спротивно, автоматски би добил желба да се самозаколиш со вилушката пред тебе.
IMG_0849.jpeg
Еве го моментот кога водителот посегнува по виљушката.. :rolleyes:

A koj e toa ovoj repertoar ?
Eve da ja zemime ovas pesna na primer, vo sto repertoar taa spagja i uste pobitno dali vo celost gi ispolnuva kriteriumite na natprevarot ?
Koga si ja slusala, a najverojatno ja imas slusnato , ti gi kriea viluskite za da ne se samozakolis ili kako :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom