Kajgana Song Contest #31

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.714
Леле мноо сам возбуден :vozbud: Незнам коју траку да ставу, глеам и песне стављате, песне не су транс. Бан за сфи шминкери! : D

Нека биде Парасенс, пионири у псајтранс, фор мадр Рашаааа !!!

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
многу многу е тешко да се одлучиш за една трака но сепак мој избор е : еден од најјаките продуценти на сите времиња - господин СИМОН !!!!!! химна над химните

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035
Слабо накај бедно е овој song contest,дај ставајте траки,малце ли ги има.:coffee:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Сепак, ќе мора да ставам и јас нешто, ми направивте лиги.
Изборот е невозможно тежок али не смеам да го изневерам Scatterbrain и мојот омилен псај албум на сите времиња. Неколку години го барав цд-во на оригинал да го купам, барав под дрво и камен, ја барав секоја можна интернет страница за псај музика, прашував псај фанови по разноразни форуми да ми го шитнат нивното, поминаа години, го најдов.
Било која нумера од албумот можам да ја ставам, еве нека биде оваа по рандом избор.
Не победува во никој случај на изборов, но гледам има фанови на музикава тука, па ако има такви што не го слушале австралијанецов, повелете.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Ја викам да оставам некој друг да стави Македонци, ама псај аудиториумов тапа, генерацииве исто тапа, а имаше еден период кога Ла Фабрик пред десетина години буквално секој петок/сабота крцаше од народ на журка.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Сепак, ќе мора да ставам и јас нешто, ми направивте лиги.
Изборот е невозможно тежок али не смеам да го изневерам Scatterbrain и мојот омилен псај албум на сите времиња. Неколку години го барав цд-во на оригинал да го купам, барав под дрво и камен, ја барав секоја можна интернет страница за псај музика, прашував псај фанови по разноразни форуми да ми го шитнат нивното, поминаа години, го најдов.
Било која нумера од албумот можам да ја ставам, еве нека биде оваа по рандом избор.
Не победува во никој случај на изборов, но гледам има фанови на музикава тука, па ако има такви што не го слушале австралијанецов, повелете.

Цел албум е партали ама Mexican Jesus ми е омилена од албумов.. каква тракица еј :cuc: дури и рингтоне ми е

Kajgana Shop

На врв Bottom