Џ
Џонтра Волта
Гостин
Никогаш Северна
Samo Makedonija izvini.
Samo Makedonija izvini.
На бато бистриот. Ако по некоја случајност победиш, за следната тема можеш да зададеш обврска да ја пронајдеме најдобрата песна од Peter Bjorn and John а ти да одиш со Young Folks, на пример.Инспириран од 8ми септември, решив да си зададеме обврска да ја пронајдеме најдобрата песна кандидат за Евровизија, која НЕ победила на нашиот избор и не не претставувала на Евросонг.
Јад ќе одам со Самовила свадба на Гиш.
Среќно!
Каков дебакл, ние сме биле пред времето, сега оваа песна да се пушти ќе победи...педери, штикли, фет, роми итн итнЈас се пријавувам со дебаклов
Па педери не се мода веќе, Англија имаше пратено педери шо се лапаа и пофаќаа па последно место.Каков дебакл, ние сме биле пред времето, сега оваа песна да се пушти ќе победи...педери, штикли, фет, роми итн итн
Ваљда „Те заболе“, ама оваа абоминација нема учествувано на национален избор за Евросонг, значи бирај друга.
Бирај друга, оваа победи.Нашите Спајсици
Лелеее, од кај го откопа ова! Какви дупки во меморија имам... Страшно!Јас се пријавувам со дебаклов
Да, точно е, така беше.Биг Мама и Боки 13 мислам дека не учествуваа на ниеден избор, беа пријавени ама одбиени. Поправете ме ако грешам.