Kajgana Song Contest #28

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Искрено нема ни М од метал во Nothing Else Matters

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.025
Искрено нема ни М од метал во Nothing Else Matters
Ваљда проаѓа како песна од метал бенд, иако не е метал песна. Нека реши организаторот дали ќе се врши филтрирање и ќе се елиминираат таа и некои други песни.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Металика е метал бенд, ако има проблем бришите :)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.145
Поени од реакции
13.317
Метал многу слабо слушам, ама еве да се пријавам, другарче ми ја има пратено, поприлично ми се допаѓа :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сега најде ваква тема да отвараш? Во еден ваков кризен период за металците? (n)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Сега најде ваква тема да отвараш? Во еден ваков кризен период за металците? (n)
Баш затоа ја отворив, за да ги со кренеме рејтингот и да го возвратиме ударот \m/. :icon_lol:

Песната од Дрогирашот останува, сепак е од метал бенд. Гласањето ќе се одвива стриктно во приватна порака, за да се зачува неизвесноста, а деталните резултати односно кој за кого гласал ќе ги објавам обавезно по завршувањето на натпреварот.

Пошто никој ги нема постирано досега јас ќе ги објавам, иако Металика ми се еден од омилените бендови :D.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Идам ја со нешто `наше` :cool: чудете се кој ве ебе. :D
Оргиналната верзија ја пее Ален Исламовиќ ама мене повеќе ми се свиѓа на Перо (бем ти металското име :icon_mrgr: ) верзијата, генерално боље вокал ми е од Ален, конкретно за Дивље Јагоде...... што филозофирам бе. :facepalm:

S

StormRage

Гостин
Пак уште една тема каде металика, мејден или сабат (евентуално) ќе победат.
Глеам @Anne. пукнала DT, се мислев да ја дружам тука, сериозно али па неам идеја шо да стам, глеам дека ги нема овие пааааа:

Kajgana Shop

На врв Bottom