Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 6.304
- Поени од реакции
- 26.724
So ovaa ke odam, ako saka nekoj neka si ja prisvoi prethodnata
Може Владе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So ovaa ke odam, ako saka nekoj neka si ja prisvoi prethodnata
![]()
Dojdi Leno na pernice belo
Provided to YouTube by The Orchard EnterprisesDojdi Leno na pernice belo · Dragan Mijalkovski · G. Alacki · O. ZafirovskiFolk Fest Valandovo - 25 Years (1985...m.youtube.com
Мене оваа ме потсеќа на лето, не на зима.Виолетова и П на квадрат ми ги земаа некои од замислите. Имам уште барем 4-5 меѓу кои за таа од Јабука ќе ми биде ептен, ептен криво, ама сепак по мој субјективен вкус ретко што може да ја надмаши оваа.
Мене оваа ме потсеќа на лето, не на зима.![]()
Сметководителот ме претица, во дел од секунда тоа беше првата песна што ми текна, јебига ќе ја чувам за некој друг натпревар.
Мора да преминам да темната страна сега, без промил шанса за победа наравно
Не бе, не ми ни текна на таа, туку прво текстот: California dreamin' on such a winter's day - кај што во мојата глава повеќе одговара California dreamin' of such a winter's day - демек дека пекол кај нив, па сонуваат за зима. После - во видеото има едно чупе што појќе е соблечено од што е облечено. И на крај, преработките на Сиа и Далтон Харис ми звучат баш некако ко летни хитови, и секогаш оваа песна сум ја поврзувал со лето, затоа. Замислувам плажи, и лете и зиме луѓето разголени и сонуваат за снег што никогаш не го виделе.Тоа пошто си ја помешал со преработката од Плави Оркестар каде вика дека У љето осамдесете киша је падала.