Kajgana Song Contest #263 - Една од првите песни

• Креатор на темата Креатор на темата zspirit2
  • Време на започнување Време на започнување
Сум ја режел специјално само таа песна на ЦД за да ја пуштам на фул бас моде на двд со фул 5.1 сараунд

Сум ја режел специјално само таа песна на ЦД за да ја пуштам на фул бас моде на двд со фул 5.1 сараунд
Првата песна што си ја слушнал одма си ја изрежал на цд? Или си генијалец заборавен од државата или те чувале во подрум бајги време. :D

Првата песна што си ја слушнал одма си ја изрежал на цд? Или си генијалец заборавен од државата или те чувале во подрум бајги време. :D
Прва што ми оставила впечаток и сум бил опседнат со неа

или ова

али ќе одам со второто. Имав сателитска во зградата кај што живеев во дром и меѓу другото фаќав и MTV и RTL. Кога ќе размислам подобро и овие две

Една од првите песни шо ги паметам и која шо ми беше толку омилена , шо дури и моите ја порачаа на Радио Прилеп да ми ја пуштат за мојот 5-ти или 6-ти роденден како музичка желба е оваа .... ова е негде 1979-1980 година

Имав една плава аудио касета од Мадона (дали беше True Blue, дали The Immaculate Collection) која ја утепав од слушање коа бев многу мал, ама пошо не можам да се одлучам за само една песна ќе идам сепак со сестриве Шпанки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom