Kajgana Song Contest #263 - Една од првите песни

Член од
15 јануари 2020
Мислења
671
Поени од реакции
2.219
Сум ја режел специјално само таа песна на ЦД за да ја пуштам на фул бас моде на двд со фул 5.1 сараунд

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.345
Поени од реакции
5.469
Сум ја режел специјално само таа песна на ЦД за да ја пуштам на фул бас моде на двд со фул 5.1 сараунд
Првата песна што си ја слушнал одма си ја изрежал на цд? Или си генијалец заборавен од државата или те чувале во подрум бајги време. :D

Член од
15 јануари 2020
Мислења
671
Поени од реакции
2.219
Првата песна што си ја слушнал одма си ја изрежал на цд? Или си генијалец заборавен од државата или те чувале во подрум бајги време. :D
Прва што ми оставила впечаток и сум бил опседнат со неа

Z

zmej gorjanin

Гостин

или ова

али ќе одам со второто. Имав сателитска во зградата кај што живеев во дром и меѓу другото фаќав и MTV и RTL. Кога ќе размислам подобро и овие две

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.010
Една од првите песни шо ги паметам и која шо ми беше толку омилена , шо дури и моите ја порачаа на Радио Прилеп да ми ја пуштат за мојот 5-ти или 6-ти роденден како музичка желба е оваа .... ова е негде 1979-1980 година

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.516
Поени од реакции
2.200
Имав една плава аудио касета од Мадона (дали беше True Blue, дали The Immaculate Collection) која ја утепав од слушање коа бев многу мал, ама пошо не можам да се одлучам за само една песна ќе идам сепак со сестриве Шпанки.

Kajgana Shop

На врв Bottom