Kajgana Song Contest #196 - Публиката пее

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не мора да е конкретно музички концерт или песна која е целосно испеана од публиката, дозволени се делови од истата односно момент кој вие сметате дека треба да влезе во натпреваров, ко моето видео подоле.
Дозволени се видеа каде пее секаква публика, без разлика дали е концерт, спортски настан, рандом настан, било што каде пее група на народ.

Пожелно е да го обележите времето на видеото каде публиката е во прв план, доколку секако не е целосно видео од акапела на публиката.

Еве пример, јас се пријавувам со Валхала од Блинд Гуардијан, публиката можете а и морате да ја чуете од 4:36 па се до крај.

Пријавување до четврток, доека не отворам тема за гласање.

3/30 натаму , но во просек цело видео во позадина е :D
Не може, бирај друго. Не пее нигде публиката тука освен што скандира Тандерстрак и што изгледаат доста моќно со урлањето.

Изгледај ги видеата што се поставени пред тебе, добро размисли, имаш 4 дена да најдеш песна КАДЕ ПУБЛИКАТА ПЕЕ, па дојди пријави се. Уште еден офтопик и нема да учествуваш. :misticen:

Ти ставаш видеа каде публиката скандира, а бараме кајшто пее.
Башка што овде едвај и да се слуша.

Убедливо најјак концерт кај што публиката пее 110%! Ја одбрав песнава оти ми е драга, ама нема лоша песна од Алехандро :)
Врв концерт!!!

Edit: ај ептен прецизно да бидам на он-топик што се бара…
Y si fuera ella

Лудница… сега ќе мора цел концерт да го гледам па :LOL:

Последно уредено:
Не важиии,треба да пее публиката! Не да повторува , според Џонтра критериуми :LOL: Скокам јас оваа тема

Не знам за твоето видео, ама ова од Live Aid ако не е пеење од публика - не знам што друго е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom