Kajgana Song Contest #176 - Интро песна од ТВ серија

• Креатор на темата Креатор на темата Tyler Durden
  • Време на започнување Време на започнување
Дај нека отвори некој нов натпревар. Овој нема абер да отвори тема за гласање.

Не може нов натпревар. Мислам дека конечно ќе победам на овој. :D

Епа до кога ќе го чекаме членов? :D Сигурно некој не планира листа од 40 песни да прави за него специјално, не сме сите како @Dumbledore , мој предлог бан од наредни натпревари за него.

Епа до кога ќе го чекаме членов? :D Сигурно некој не планира листа од 40 песни да прави за него специјално, не сме сите како
Форумов беше блокиран 4 денови, мислам дека сака да се искоординира со деновите. Ако до утре не отвори тема, јас утре вечер ќе отворам тема за гласање. :)

Епа до кога ќе го чекаме членов? :D Сигурно некој не планира листа од 40 песни да прави за него специјално, не сме сите како @Dumbledore , мој предлог бан од наредни натпревари за него.
Се знае кога се отвараат теми за гласање, во петок.
Што па толку се брзаш ти да не ти избега гласањето.

Џизс.

Се знае кога се отвараат теми за гласање, во петок.
Што па толку се брзаш ти да не ти избега гласањето.

Џизс.

ме нервира несериозност, поточно ликови што сакаат друг да им ја работи работата.

Ронче ај те молам отвори ти тема. :rolleyes:

Немам намера тоа да го правам искрено, за други да отварам теми.
Јас нигде не видов дека @Tyler Durden чека друг да му отвори тема, може човекот си чека во петок да отвори :pipi:

@Tyler Durden моментално, после неуспешен обид за договор дали сега да отвори тема дали да чека петок или таму кој и да е денот што треба да се поклопат датумите.

fight-club.gif

Јас нигде не видов дека @Tyler Durden чека друг да му отвори тема, може човекот си чека во петок да отвори :pipi:
Ја сакав за мене да отвори тема, не за него. :D

Али ме корпоса, тоа е. Ништо ќе го чекаме Tyler.

Го немав отворено форумов неколку дена, јебига живот. Ќе отворам после или вечер, стрпете се малце.

Плус, секако анкетата се прави четврток/петок, а не во понеделник.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom