Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
A mestovo kade ke e? Posto gledam predlozeni dati ama ne gledam lokacija da bese spomnata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas shto se vkluchuvam ednash do dva pati godishno znam vie ne znaete, po sekako izlishno bi bilo pishuvanjeto na lokacijata,toa vekje se podrazbiraA mestovo kade ke e? Posto gledam predlozeni dati ama ne gledam lokacija da bese spomnata.
jas shto se vkluchuvam ednash do dva pati godishno znam vie ne znaete, po sekako izlishno bi bilo pishuvanjeto na lokacijata,toa vekje se podrazbira![]()
Ти глеј да поминеш и на собиранка да те видамГледам поголема заинтересираност за на 19ти, а вечерта ќе бидам во Скопје, така да можно е да ви се придружам на афтер парти.
Едит: Го убедив и стопанот, така да ако е на тој датум, најверојатно доаѓаме и ние.![]()
Ќе играме "не лути се човече"?Гледам поголема заинтересираност за на 19ти, а вечерта ќе бидам во Скопје, така да можно е да ви се придружам на афтер парти.
Едит: Го убедив и стопанот, така да ако е на тој датум, најверојатно доаѓаме и ние.![]()
Ти глеј да поминеш и на собиранка да те видам![]()
Ќе играме "не лути се човече"?
Давајте предлози за афтер парти![]()
A maloto admince kje dojde?![]()
Мхм, ќе го донесат во бучна просторија полна со пијани копуци.
Јас за жал не сум во можност повеќе да организирам такви луксузни забави. А баш ќе ми беше мило пак да те видам толку добро расположен.
Возот може слободно да го избришеш.....поради мигрантите не се знае ни возен ред, ниту пак можеш да се качиш во возЗависи до кога ќе трае и кога ми е последниот автобус/воз накај Скопје. Од венчавка право накај вас трчам!
Стрип покер!![]()
Ке те ставиме со девојчињата таму ке бидеш безопасенИ ја би ви се придружил ама многу сум срамежлив. Ако не оваа следната.![]()
Повеќе ми годат муабети со мажи. Ако прифатиш да ми бидеш водич цуци само за тебе ќе дојдам специјално. Слика по ПП. [emoji14]Ке те ставиме со девојчињата таму ке бидеш безопасен
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Е ако де ќе се запознаеме за имунитет да направиш.Алергичен сум на педири до 2 метра![]()
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk