Кајгана собиранка, loading...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Најбоље би било да се собереме на

• Вкупно гласачи
    51
Гледам поголема заинтересираност за на 19ти, а вечерта ќе бидам во Скопје, така да можно е да ви се придружам на афтер парти.

Едит: Го убедив и стопанот, така да ако е на тој датум, најверојатно доаѓаме и ние. :aplauz:

Последно уредено:
Гледам поголема заинтересираност за на 19ти, а вечерта ќе бидам во Скопје, така да можно е да ви се придружам на афтер парти.

Едит: Го убедив и стопанот, така да ако е на тој датум, најверојатно доаѓаме и ние. :aplauz:
Ти глеј да поминеш и на собиранка да те видам :pipi:

Ќе играме "не лути се човече"? :vozbud:
Давајте предлози за афтер парти :)

Ти глеј да поминеш и на собиранка да те видам :pipi:

Зависи до кога ќе трае и кога ми е последниот автобус/воз накај Скопје. Од венчавка право накај вас трчам!

Ќе играме "не лути се човече"? :vozbud:
Давајте предлози за афтер парти :)

Стрип покер! :vozbud:

Зависи до кога ќе трае и кога ми е последниот автобус/воз накај Скопје. Од венчавка право накај вас трчам!

Стрип покер! :vozbud:
Возот може слободно да го избришеш.....поради мигрантите не се знае ни возен ред, ниту пак можеш да се качиш во воз

И ја би ви се придружил ама многу сум срамежлив. Ако не оваа следната. :(
Ке те ставиме со девојчињата таму ке бидеш безопасен :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ке те ставиме со девојчињата таму ке бидеш безопасен :D

Повеќе ми годат муабети со мажи. Ако прифатиш да ми бидеш водич цуци само за тебе ќе дојдам специјално. Слика по ПП. [emoji14]

Алергичен сум на педири до 2 метра :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom