Кајгана собиранка (2011 едишн) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Журка за 2 недели?

• Да, да, да! :ojea:

Гласови: 84 44,7%
  • Шпекулации

Гласови: 19 10,1%
  • Шо ми е гајле, хејтер сум

Гласови: 42 22,3%
  • Што е тоа журка?

Гласови: 43 22,9%

• Вкупно гласачи
    188
Статус
Затворена за нови мислења.
Врло могуче да дојдам... ако се сложи некоја форумџика да ме прибери до првиот воз за Битола наредниот ден :)

п.с. Битолско лоби ако има, јавете се да се организираме.

ППС: ДАЈТЕ ВРЕМЕ И МЕСТО!

Од Орид некој заинтересован? и ја би дошол ама сам некако не ми се трга страв ми е :)

п.с. Битолско лоби ако има, јавете се да се организираме.

ППС: ДАЈТЕ ВРЕМЕ И МЕСТО!
Време: за ~ две недели;
Место: сеуште во преговори;
Проверувајте ја темава за свежи информации.

Сите ќе ја знаете точната локација и време барем една недела пред журката, токму поради кајганџиите кои живеат подалеку, да имаат време за организација... :)

Неверојатно е што има повеќе од 25 души кои не знаат што е журка. Баш поради тоа, мора да дојдат и да научат :)

Сите ќе ја знаете точната локација и време барем една недела пред журката, токму поради кајганџиите кои живеат подалеку, да имаат време за организација... :)

Неверојатно е што има повеќе од 25 души кои не знаат што е журка. Баш поради тоа, мора да дојдат и да научат :)

Za edna sobiranka imavte napraveno koga se logiras izleguvase nesto: "Shto e ova?" i koga klikase na toa, te noseshe pravo na temata za sobirankata, taka da nikoj nema da rece, ne znaev, ne vidov, ne ona, ne ova. Bi bilo dobro i za ova taka da napravite.

Има и хејтери многу нив ке ги примате?Ако се премислат де...фини луѓе може се

99% доаѓаме со екипата,1% за недај боже.Се ѕиркаме за надаље,поздрав.

Оу, не да е!
Ти само дои, заедно ќе ја глеаме во goodies овој пат <3
Вака сам, ептен сум stalker :(
Forever alone D:
А тебе едно незгодно :icon_lol:
Иначе и ја чуФ дека ќе имало кајгана собиранка и пошо чуФ да се изјаснам дека ќе присуствувам :kajg:

18+ ли е? Ако не е да соберам тајфа од Велес..

И сега va1p3r ќе дое и ќе ви ја хакне собиранката.

Aбе само да не е на 29ти,секој друг датум е прифатлив.Излезете им на навивачите во пресрет хД

Aбе само да не е на 29ти,секој друг датум е прифатлив.Излезете им на навивачите во пресрет хД
Еднаш беше на 2.2 со мотото дојди на собиранка не биди педер :) така да никогаш не се знае...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom