Кајгана собиранка! [14.03 - сабота, 20:00 часот - БАР ОН]

• Креатор на темата Креатор на темата ЏинЏер
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана собиранка S10E02

• Вкупно гласачи
    124
d5a393ab4dc41c55e7677858e5f4c0bb.jpg

Пеџа пое ја зевам.

Уште никој не е вратен од собиранкава,ве нема некако на водно да не залутал некој?:ROFLMAO:

Се моли организација, нареден пат да набави микрофон шо не лагира :D

Ние не се возевме со таксист, се возевме со легенда која положила за да вози во Истанбул и кој возел/бил таму знае што е муабетот со сообраќајот таму :icon_lol: бетер него возењето на Фиби во френдс кога го носеше Рос да ја запре Рејчел, the death cab :D

Се моли организација, нареден пат да набави микрофон шо не лагира :D
Да бе, микрофонот лагирал... Што не им лагираше на @Smert и @Никел на пример? :pos: Вие сте земале со тоа раповите и нормално дека ќе изгубите ритам. На баладиве одеше супер :D

Не, сериозно, имаше мало лагирање од 10ms кое ќе се потрудиме да го отстраниме следниот пат. Можда ако земам кабел наместо вајрлесот ќе биде боље :)

Се на се и покрај тоа што ме кинеше глава цела собиранка, оваа беше една од повеселите и поинтересните - најмногу благодарение на сите храбри момци и девојки кои го грабнаа микрофонот и не забавуваа! Браво! :aplauz:

Подоцна можда ќе шибнам и некое видевце, а @Saladin може да ги стаи фотките у галерија :)

Да бе, микрофонот лагирал... Што не им лагираше на @Smert и @Никел на пример? :pos: Вие сте земале со тоа раповите и нормално дека ќе изгубите ритам. На баладиве одеше супер :D

Имав у план и некоја побрза песна да пеам, ама кога видов дека лагира малце, решив да се држам до жалопојките, не се приметува кај нив :D

Иначе како почнав со Judas Priest, а завршив со Дугме, добро што заврши журката. Да потраеше уште некое време и да испиев уште некоја пијачка плус, веројатно ќе следеше нешто у стилот на "Ucini mi zivot srecnim sine moj" :pos:

А тие двете, гостинки од кафичот си беа ваљда, на тој лаг земаа да ја пеат од Pointer Sisters - I'm so excited :lolzz: не можеа ни да пратат ко прво, батали лагот и после само мафтаа со рацете двете и публиката пееше :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom