Кајгана Парламент

МНПО со 5 пратиници во идниот парламент, а изборите сеуште се во тек.Целта од 3 е надмината, стануваме сериозен фактор во парламентот, и во моментот втора партија, веднаш зад Шабаните (кои ќе ги уништиме) а пред режимската ВМРО-Кајганџиска.Вие го имате ВМРО во името, но ВМРО живее во нашата партија.
П.С. Планирав да пишам програма каква ќе е партијата, но ова е пред се заебанција па баталив.Како и да е сега овој парламент, за 10 години го освојуваме собранието на Р.М.

Место лепење плакати, еве како нашата партија ќе привлекува членови.

СИТЕ ЗА СНУП, СНУП ЗА СИТЕ!

Епа чим не ми успеа партијата МКПД, тогаш поднесувам кандидатура за независен пратеник во Кајганџиското собрание!

Очекувам поддршка од @shutrak @faraon @Идиот на Социјализмот @Јефто @Anco @Miss.Independent @maja-maja @Erich Zann @Смрт за зони и пајак воз. и сите останати кои би сакале да ми дадат поддршка:)
Celosna podrshka i od mene.

Не ви ја разбирам играва, само се кандидирате цело време. Него еве конкретни дела, џипси џез стајл шабанско посабајлечки за добро утро

kekere.png
Pp.png

Јас мислам да не го тупиме многу и да почнеме со парламентот. Слабо идат кандидатурите до 36 :D

Ту бе пак без пратеници од СДС. Па не е толку забавно ама океј. Сега е време да почнат коалициите а ПШИ има предност бидејќи има најмногу пратеници :-)

Што рече Ио пред година и кусур.

I'm out.

Да ви го претставам најновиот член на нашата партија. Целосно согласен на платформата и програмата, очекуваме да даде придонес и да помогне во ширење на нашата порака.

Да ви го претставам најновиот член на нашата партија. Целосно согласен на платформата и програмата, очекуваме да даде придонес и да помогне во ширење на нашата порака.
Зошто му се мешаш на Азраил во штипки, ооо Разиел? Ќе се налути творецот, ќе те протера од вечноста.

Зошто му се мешаш на Азраил во штипки, ооо Разиел? Ќе се налути творецот, ќе те протера од вечноста.

Eбате вмровецот шо поим нема од делегирање.
Тој шо си го спомнал е амал, он е одговорен за фатално сунетисување. После бошњакот иде кај нас, а ние сме одговорни за интеграција, еманципација и запазуење на неговите права.
Ќути коа не се разбираш.

Eбате вмровецот шо поим нема од делегирање.
Тој шо си го спомнал е амал, он е одговорен за фатално сунетисување. После бошњакот иде кај нас, а ние сме одговорни за интеграција, еманципација и запазуење на неговите права.
Ќути коа не се разбираш.
Ок, голем си. Да не биде после без предупредување било...

EKV oci boje meda

Одамна ја немав слушано. Убавини, уште поуба песнава станала.[DOUBLEPOST=1458839709][/DOUBLEPOST]Шо прам еј шо прам, намерно не го бришам постов. Како само ми се виде темава „Шо слушате во моментот......"

9 сати без престан внесување в компјутер си го прави своето, бемти црепот турвиорски.

EKV oci boje meda

Одамна ја немав слушано. Убавини, уште поуба песнава станала.[DOUBLEPOST=1458839709][/DOUBLEPOST]Шо прам еј шо прам, намерно не го бришам постов. Како само ми се виде темава „Шо слушате во моментот......"

9 сати без престан внесување в компјутер си го прави своето, бемти црепот турвиорски.

Баш да те поправам... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom