Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
хаххаа.... утре значи се чекаме сите најкасно до 16.20 со толеранција +- 10минути.

Ај мац и кпбКенгур нека ми потврдат во приватна порака дали ке сакаат да се чекаме кај мене пред мобилара или директно да идеме во расадник??? т.е. пред расадник!

aaaa ја ке дојдам со Тон ..ке се чекаме на железничка у 4 сат, и ке се пукамееее!!!

[MkD]Scout напиша:
aaaa ја ке дојдам со Тон ..ке се чекаме на железничка у 4 сат, и ке се пукамееее!!!
Има уште некој друг што не знае каде се наоѓа расадникот? :helou:
Кој сака да дојде со скаут и со мене, 10 до 4 да биде пред Шехерезада. =) :zlo:

baj d vey ке дојде можеби и никола (swifty) пошо сигурно ке се откаже некој он може да биде замената! хехе и уше еднаш ако некој не знае кај е расадникот нека дое на железничка пред ШЕКЕРЕЗАДА! ако му одговара у 10 за 16 часот!!!

eve vi ja listata
1.ацид
2. александар 1000
3. некрофилија
4. скорпио 20 - не е сигурен дека ке дојде. зборев со него на МСН
5.МАЦ
6. Кенгурот
7.ТОнчи
8. Стеф
9. Фирерот
10. Вортекс
11. Мацедониан
12. круша не доаѓа ..
13. јас ке одам место круша ([MkD]Scout)
14. Batistuta
15. Tрн во око
16. ТонИнтер
17. Чајна
18. Никола (Swifty)

шо значи ако скорпијата и уше некој не се појават имаме и замени!

јас доагам сигурно ! јухухухухухуху :vozbud:

sea zborev so skorpijata ke doe i on u 10 za 4 pred SEHEREZADA..USE NEKOJ KANDIDAT??
pisete mi PP utre pred 3saat ako trebe use nekogo da cekame

дечки, јас ќе го откажам моето присуство за утре, па ќе се договориме за нареден пат. убав помин и со ум!

kpbKENGUR напиша:
дечки, јас ќе го откажам моето присуство за утре, па ќе се договориме за нареден пат. убав помин и со ум!

НОУ ШИТ!
абе не заебаај..али јеби га.. тоа е..знам како е..

Crazy_POYOL во негово најдобро издание(јас пукам):

[media]http://www.youtube.com/v/ddMowxKchko[/media]

Уште помалку од 7 часа! :vozbud:

Значи, за правила сеуште не се договоривме... Мој предлог е да играме со добро познатите правила, присвоени од Counter-Strike. Значи, би се играло повеќе партии. Секој тим ќе има еднаков број на играчи.

Играчот кој ќе биде погоден од топче - излегува од игра.
Тимот продолжува без тој играч.
Тимот што ќе остане без сите играчи - губи.

Потоа почнуваме нова партија и се така додека има топчиња :-)

Бај д веј, кои против кои ќе играме?

ја нажалост моја и ...ваша =((((((((( поради ХХХ причини морам да го откажам моето пристутво =((((((((

неотповикливи ХХХ причини кој ми беа соопштени сабајлево
ДЛАБОКО Извинубање до сите убав помин

п.с. Причината е : морам да пристувувам кај мајка ми на работа во 16 часот =((( конференција на амбасадорите во ск..и балканот од европска мониторинг мисија =((( па морално било да бидам таму ...
ИДИОТСКА РАБОТА

Едвај чекам да се испуцаме, а за тимовите јас предлагам да ги правиме на лице место:kostur::kostur::vozbud::vozbud::vozbud:

ЊТФ сега? Двајца се откажаа... Јас ќе дојдам, чим Трн доаѓа.

ЕЈ! пред шехерезада и јас ке дојдам со девојка ми... (:

btw шо е ова сите се откажуваат? да не ве исплаши оваа снимкава Ејсид што ја стаи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom