Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Рекс- поради Рекс 1 ( кралот) инаку ротвајлерот има многу елеганција и зато по крал го крстив
Ајакс- не знам зошто си ја крстив хаската така

Мила , Тандер , Каран , Пејџ и Перун се мачињата
Кики е кучето ...
јес тенкју ... бај бај :baeh:

..имав мелез од шарпланинец и вучјак...кучкава ненормално беше убава...лепота..и поради тоа што беше онака голема...со прекрасно крзно..ја крстивме Меца...ама по две и пол години ни ја украдоа:nesum:

Моето мало бебуле - Линда
img0228sl0.jpg

img0230jn8.jpg

img0231th8.jpg

img0232gc9.jpg

img0360gw8.jpg

И еве ја тука како ми папа млекце од рака..
img0362wo9.jpg

Ама МНОООООГУ си ја сакам :pipi::back:

кога бев многу мала чував папагал нимфа ( тој што збори ) и се викаше Кичо. после тој чував уште 8 папагалчиња помали тие сите се викаа Мики и на крај последното што го чував беше женско и се викаше Кики. Чував и хрчак тој си го викав Грицко а сега чувам златна рипка и имам проблем не знам како да ја крстам. Ај ве молам помогнете ми дај те некои предлози за име? фала однапред

Abe nema da go teram domasna da pisuva,:pos:
dovolno mi e da e pokraj mene da mi gi bistri ocite so svojata ubavina..se zaljubiv gotovo:)Uste pa ako najdam nekoe skroz belo..leeee

хаските се поскапи кучиња и многу се ненаситни цело време сакаат да јадат и ако го оставиш само во двор се ќе ти изеде...од искуство ти кажувам. а белото куче што личи на хаска се вика бел самурај не спаѓа во таа раса. поздрав

До сега мачките ми се викале: Луси, Кети, Лео, Нео, Тринити, Паци, Жан,Клод,Ван,Дам(последниве 4 ги чував само 1 месец зашто куќата ми беше полна со мачки), и 2пак.

Кучињата ми се викаат: Бела и другото не знам како да го крстим. Сега планирам да земем маче и ќе го крстим Акхмед(инспириран од клипот Акхмед д дед терорист)

Јас и сестра ми нашиот пајак си го крстивме D...прилично некреативно, али нема нешо посоодветно..Anyway...Еднаш избега и мајка ми го врати...:toe:

Имав канаринче пред 3 години,Соколе.Умре од комплекси изгледа...:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom