ај овака може до утре сабаље да ја тераме.... важно тепаме :smir:
пс. вечер ако играме викни па ке се потрудам да играм `поубаво` (како шо ти ке ми наредеш) :helou::helou::helou:
едит: спомна дека сум фармал.. у цела партија дали 5 неутралки имав утепано :smir:
Ne mi e jasno sho glumish ludilo, ubao ti kaza potato, i neznam sho kur praish matematiki koa vrska ti nemaat.
Imash srekja sho bea hendikepirani pa gi tepashe.
100 pati ne shitna posho si nemal mana, bashka signaliziram mapa ko ludak, a ti si ednistven sho ima stun, i pak te nema da doesh.
Ne pratish minimap.
Neznaesh da zakochish enemy heroj koga go brka tvojot ally hero a e na lowhp.
I, ke ti go poftoram istoto od potato. Poentata na nerub e da vleze nevidliv i da go ubie najbitniot heroj od nivna za najkratko mozno vreme, a toa so b.fury ne e mozno, tuku samo so dagon.
250[valjda tolku e WW na 1 lvl]+250+260+400[4 lvl dagon] toa se prijatele iljada i kusur dmg za rok od 2 sekundi.
I toa na 9 lvl, bone na toj lvl ima 800 HP max!
E sea, iam edna popravka do potato.
Nemozes da kazes deka nerub ne e tepac. Nerub,veruval ili ne, e naj jak mele vs mele heroj. Tepa i mort, i naga sirena, i ph lancer.
Testiravme so drugari oddamna, gi nabildavme heroite, na reka site gubat od nerub..
Chudno mi beshe epten, ama toa e toa.
Potato,еве го твојот Nemesis - неверморот!

Него,ако не бидеме 10 души собрани,ќе викнам јас колеги,не е проблем,само пријавете се со време (до вечер 20.00 да речеме),за да знам дали да се јавувам или не.
Ja ke igram.
ај овака може до утре сабаље да ја тераме.... важно тепаме :smir:
пс. вечер ако играме викни па ке се потрудам да играм `поубаво` (како шо ти ке ми наредеш) :helou::helou::helou:
едит: спомна дека сум фармал.. у цела партија дали 5 неутралки имав утепано :smir:
Abe sea, 5 dushi ne praish ludaci, vo sporedba sho treba da praish na 7 lvl, ti FARMASHE.
Znaci te viknav mid nekolku pati da gankame nevermore i bone, ja igrav invoker, ti dzabe, ne reagirash.
Peer to nerubian mozes na 25 lvl da go igrash samo so 2 lvl dagon i BoT i nekoj WB i bracer..
Nema nikoj da ti sere zasho ne gi tepash sam site..jurneroto trebashe da gi tepa site, i eventualno ja. Ama posho ja se kurchev posho napraiv ubav skor i pari na pocetok, a posle me gankaa ko moron lion i naix [ sho na coek so nikad ne igral dota, moze da mu uspee] jbg..
Kako i da e, site sme fail, ja ne sum zadovolen uopshte kako izigrav invoker, mirana onaka..solidno..
Edino potato gi otvori so tinker..i so omni beshe top, samo dzabe, nema koj da ganka, iako on stavashe vardovi..