Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
NERUB не е тепач, направи толку артифакти оти за сентинел играа инвалиди, НЕГОВАТА работа е да го убие ТЕПАЧОТ, во овој случај БОНЕ пред да почне битката ( улти, импале, мана брн и дагон ). ( јас со омнито, за 5 мин бев 4:0, после гего ме продаде 2-3 пати, неруб еднаш и дојдов 4-4 ). Ти купувај очи, кокошка и направи жаба за 30 мин, ќе правиме муабет : )

абе глеј сеа.. ја не викам дека не одигра ти убаво - стварно супер си одигра
ама неруб има на секој 90 сек загарантиран килл ( последна + стан и мана ) на невер ( он играше тугај...али важно секогаш има некој слабокрвен ) а после 1вото фјури парите сами си доагат ( стан на крип - маанеш 1вио сите паднат )

а после 1вото фјури парите сами си доагат ( стан на крип - маанеш 1вио сите паднат )
Повторно се враќаме на тоа. Секој херој си има своја улога у тимот. ТЕПАЧОТ треба да фарма, не НЕРУБ, кој е гангер, yurneroto да имаше батерфлај ќе ги тепаше 1в5 ( веќе ги тепаше 1в3 со владимир и батл фјури и тоа пред последните кули кај тронот, ама и тај беше инвалид, го пушта херојот на атак и ги гони до фонтана =)) )Ти, имаше 550 мана на 16 лвл, немаше ни да пуштиш два пати импале ако се направиш невидлив, јас трчам по него со репел да му дадам слоу, ти бегаш и викаш оти немаш мана. Пак ќе кажам, среќа што беа инвалди и не знаеја да си контролират херојот.

ај овака може до утре сабаље да ја тераме.... важно тепаме :smir:
пс. вечер ако играме викни па ке се потрудам да играм `поубаво` (како шо ти ке ми наредеш) :helou::helou::helou:

едит: спомна дека сум фармал.. у цела партија дали 5 неутралки имав утепано :smir:

Nerub и BF,не иде.
Дагон е оптимално за него,да го земе најопасниот херој од другиот тим пред или 2-3 секунди во битката.

Вечер идам и јас,околу 2.00 најверојатно.

I r always in for some good DotA...Рачунајте ме за вечер иако модот малце касно ми кажа xD

Поздрав и GL&HF

Potato,еве го твојот Nemesis - неверморот! :):)

Него,ако не бидеме 10 души собрани,ќе викнам јас колеги,не е проблем,само пријавете се со време (до вечер 20.00 да речеме),за да знам дали да се јавувам или не.

пс. вечер ако играме викни па ке се потрудам да играм `поубаво` (како шо ти ке ми наредеш) :helou::helou::helou:

едит: спомна дека сум фармал.. у цела партија дали 5 неутралки имав утепано :smir:

Ne mi e jasno sho glumish ludilo, ubao ti kaza potato, i neznam sho kur praish matematiki koa vrska ti nemaat.
Imash srekja sho bea hendikepirani pa gi tepashe.
100 pati ne shitna posho si nemal mana, bashka signaliziram mapa ko ludak, a ti si ednistven sho ima stun, i pak te nema da doesh.
Ne pratish minimap.
Neznaesh da zakochish enemy heroj koga go brka tvojot ally hero a e na lowhp.
I, ke ti go poftoram istoto od potato. Poentata na nerub e da vleze nevidliv i da go ubie najbitniot heroj od nivna za najkratko mozno vreme, a toa so b.fury ne e mozno, tuku samo so dagon.
250[valjda tolku e WW na 1 lvl]+250+260+400[4 lvl dagon] toa se prijatele iljada i kusur dmg za rok od 2 sekundi.
I toa na 9 lvl, bone na toj lvl ima 800 HP max!

E sea, iam edna popravka do potato.
Nemozes da kazes deka nerub ne e tepac. Nerub,veruval ili ne, e naj jak mele vs mele heroj. Tepa i mort, i naga sirena, i ph lancer.
Testiravme so drugari oddamna, gi nabildavme heroite, na reka site gubat od nerub..
Chudno mi beshe epten, ama toa e toa.

Potato,еве го твојот Nemesis - неверморот! :):)

Него,ако не бидеме 10 души собрани,ќе викнам јас колеги,не е проблем,само пријавете се со време (до вечер 20.00 да речеме),за да знам дали да се јавувам или не.

Ja ke igram.

Abe sea, 5 dushi ne praish ludaci, vo sporedba sho treba da praish na 7 lvl, ti FARMASHE.
Znaci te viknav mid nekolku pati da gankame nevermore i bone, ja igrav invoker, ti dzabe, ne reagirash.
Peer to nerubian mozes na 25 lvl da go igrash samo so 2 lvl dagon i BoT i nekoj WB i bracer..
Nema nikoj da ti sere zasho ne gi tepash sam site..jurneroto trebashe da gi tepa site, i eventualno ja. Ama posho ja se kurchev posho napraiv ubav skor i pari na pocetok, a posle me gankaa ko moron lion i naix [ sho na coek so nikad ne igral dota, moze da mu uspee] jbg..

Kako i da e, site sme fail, ja ne sum zadovolen uopshte kako izigrav invoker, mirana onaka..solidno..
Edino potato gi otvori so tinker..i so omni beshe top, samo dzabe, nema koj da ganka, iako on stavashe vardovi..

I jas igram vecer nakaj 1-2 casot

Нема да можам да играм за вечер ме еба нешто играва им дадов реинстал ако биде до вечер ќе играм ако не нема да играм:).

Jас сум за игра , посекако нигде не одам вечер ќе плескам дотица :)

Count me in.

Nerub,veruval ili ne, e naj jak mele vs mele heroj. Tepa i mort, i naga sirena, i ph lancer.
Testiravme so drugari oddamna, gi nabildavme heroite, na reka site gubat od nerub..
Chudno mi beshe epten, ama toa e toa.
Па, сега ти имаш избор. Или ќе гангаш цела игра и ке им го осакатиш целиот тим, или пак ќе фармаш цела игра за после да те згазат у тимска битка : )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom