Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам играно неколку пати од кои 80% ме кикале дека сум македонец.:tapp:

I mene isto mi se deshava,bashka i tamu ima leavers..
U HLR bg room ima dobri admini,pa nema tolku leaveri..ama zatoa ja ko sho sum baksuz sekogash so hendikepirani u tim se pagam -.-

Не знам, можеби паѓаат добри приватни игри, ама не знам никој од ггц, така да претпочитам да си играм на бнет : )

Еден предлог....

Да се ставаме одсега па натаму на европските соби дека веќе немам нерви во македонскиве да играм, премногу ама ПРЕМНОГУ ливери има.

Па одете во High Level Room таму послабо има ливери. Патем, кажете кога сакате да ве смачкаме :smir:

Еден предлог....

Да се ставаме одсега па натаму на европските соби дека веќе немам нерви во македонскиве да играм, премногу ама ПРЕМНОГУ ливери има.

Од македонските соби бегај ко од чума :D Јас играм на GGC одамна и посрање соба од македонските можда ќе начекаш под Europe Room 15 ;)

Луѓе, навистина не се зафркавав. Кажете кога да играме CW :)

Профил на GG : Hybreed_6

Поз

Aбе и јас тоа велам да се договориме салам играчи да маниме добра дота :) не ми е интересно инаку :)

Mene racunajte me.
Ali me mrzi da se umaram so organizacija -.-
Dogovorete se so mac :)))))))))))))

Овој викенд сум слободен. Другите.. тешко.

nisto nie ovaka ne pravime najdobro preku msn ili preku garena na buddy list a inace ovoj vikend baska super posto ponedelnik ne u4ime 3 dena carevi sme

Па што ако не учиме, тоа не го менува фактот дека имам тренинг од 9;30 до 11:30 и од 19:00 до 22:00.

ајде да направиме една дота утре бе ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom