Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе денеска/утре да се направи една порано/покасно кога било ?

Ja bi sakal da se priklucam, ne sum koj znae sto ama preku tassevo mi e od liveri i cheateri:nesum: pa zatoa mi se igra so odbrana ekipa hehe

lol nema koj saka cit da ja:baeh: gleda cela mapa da gleda nevidlivi

maphak ne glea nevidlivi..samo ja glea cela mapa...sho znaci znae kaj si..

Inache retki se takvite..epten retki..ja do sea neam vadeno deka sum izgubil od nekoj posho imale MH...

I mene me obvinuvale za maphak koa igram mirana..ama ne im se zamram..drugarite okolu mene gledaat i si znaat :)

Maphack CustomKick и сите други добро познати читови , неможат да се пуштат на Garena бидејќи Garena ги скенира процесите во комјутерот ...
:nenene:

Maphack CustomKick и сите други добро познати читови , неможат да се пуштат на Garena бидејќи Garena ги скенира процесите во комјутерот ...
:nenene:

Може да се уклучат и да ја гледаш мапата и на Garena вчера бев до едно локално интернет кафе и се собрале 3-4 играат на Garena 3vs3 и овој од тука што играше си симна мапхак и ги гледаше и не доби бан.

обичниот мапхак нема шанси да го пушти без да биде баниран , тој може да го симне да го вклучи да игра али после тоа ке му стигне порака дека usernameот му е баниран , е сега знам многу луѓе што пробале да пуштат да мапхак и да играат и биле банирани но исто така знам и луѓе кој имаат убер мапхак (некоја пософистицирана верзија на обичниот мапхак која гарена неможе да го открие )
:helou:

И мене примете ме во кланот. Играм на ГГ и сум 12 левел. Никот ми е
Jane_DestRoyeR

Заборавив кажете ко ќе се игра да седнам и јас

Neznam sto im e interesno so maphack da igraat takvite igra4i ili ne znaat da igraat pa zatoa taka pojaki se!!!!

hehehehehe
Pozz do site vas

Vecher,to est petok, ke plesham CW so timot, ako ima nekoj od vas timche pisete mi da se plesneme.. :)

па ние (snT) играме пер нон-стоп , само онака петок/сабота малце опуштено град ова она
ае ке се договориме ке изиграме некад :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom