Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Игравме на 1.22 на гг,јас,GodHatesUsAll и Herbes,тројца од првата постава,и еден нуб од Balanar од наша.

Прво беше 4в5,потоа 4в4...имаше доста тимворк,како и пресмешни ситуации.
Се на се,штета што не можев да играм уште,добар тренинг беше ова.
Со луната 17-2,не е така лошо,ме продаваа моите :kesa:

Аиде,пофалете се и вие :)

Мац, да бе те молам да играме на бател нет ????
Да организираме кога да се испуцаме таму неам гг клиен а многу сакам со вас да играм ?

Јас се уклучив дури кај 2 сатот ништо ај следната сега :)

Ej,момци дај бе на б.нет да напраиме б.нет клан кгн, ни треба минимум 10 души да бидат за креатор на кланот после не е важно колко ке се ако сакате да се договориме 10 души на б.нет и ке напраиме и право ке играме?

Јас сум за. Само ако се праи клан кажете кога и готооооооооооооооо.

Видете,кланот е на ГГ,ако вие сакате,соберете се и на б.нет.

Втора работа,не е ова клан само колку да постои регистриран на б.нет,туку навистина сакаме да играме со други кланови и можеби во иднина на некој онлајн турнир.
Првите тренинзи покажаа дека има хемија и тимворк,така да од септември ќе продолжиме со нив.

Бидејќи клан има неограничен број на играчи,сите сте добредојдени,но првите 5 ќе се избираат преку тренинзи.

Затоа,да ја држиме темата за што е,а вие ако сакате,отворете си тема "Кајгана b.net клан" :)

Не се игра на ггц во македонија дота рум.. Ќе утепам некој и ќе излезе.. Дај да го направиме кланот и да играме барем " decent " игри..

Не се игра на ггц во македонија дота рум.. Ќе утепам некој и ќе излезе.. Дај да го направиме кланот и да играме барем " decent " игри..
Леле колку мразам ливери. Затоа не ми се игра некако во ваа соба.

Вечер почнувајќи од 23.00,тренинг :)

кул, уште да најдеме противнички тим :)

Кажете пач зошто со тоа фиксот не успеав пак да пачувам на 1.22.

Ако е на 1.21 count me in :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom