Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо изгубииме.. Оф топик
Он топик, Струмичани дај да се собереме да одиме у Скопје шо ке кажате?

Јас бев на стадион го видов Juice ама се брзаше и неможеше да ми каже кој е кој за да се запознаеме ... :) ми кажа дека еден без маица бил Caneno ама полицијата не пушташе натака :(

Да juice беше на стадион со LogiX го видов Juice а caneno беше гол нагоре без мајца навиваше(нормално за брат му кој играше).

Sparrow, да почне сериозно летото ке идеме. Има време..
Планот е скроен со киндер, само чека реализација.. (=

ке крадаме авион , без гајле :):pipi:

Ke биде ке направеме муабет уабаво , ке се собераме и т.н

Коби и јајце....абе вчера кога имавте можност не дојдовте(читај ВЕ МРЗЕШЕ)...така да,не им верувајте многу....инаку Јус беше со мене...а Коњ шо не кажа дека си на стадион да те....:),идам на 21-ви..и ке си поседам некој ден..така да Ентерент и Инсомниа хир Ај коме!

Ништо изгубииме.. Оф топик
Он топик, Струмичани дај да се собереме да одиме у Скопје шо ке кажате?
Ајде бе, одаме, само да ме пуштат од дома!:vozbud:
Хехе, само кажејте кога и да одаме!?!:)

Коби и јајце....абе вчера кога имавте можност не дојдовте(читај ВЕ МРЗЕШЕ)...така да,не им верувајте многу....инаку Јус беше со мене...а Коњ шо не кажа дека си на стадион да те....:),идам на 21-ви..и ке си поседам некој ден..така да Ентерент и Инсомниа хир Ај коме!
Може сте ме виделе со плава коса лево од вас седев одма ... После Juice дојде и покажуваше кои сте со прст може сте ме виделе, незнам. :kesa:

Може сте ме виделе со плава коса лево од вас седев одма ... После Juice дојде и покажуваше кои сте со прст може сте ме виделе, незнам. :kesa:
Ко путе,на страна седеше?:pos::pos::pos:
Ај ке се видиме .......

Ко путе,на страна седеше?:pos::pos::pos:
Ај ке се видиме .......

Видел ти си таму и вика да не ми фрли некоја HE ..:)
бај д веј аце знааш колку бех изморен чера (у неделата...):nesvest:

јас го видех Јуисе . . а конј беше таму ? хм не го видов .. бајдавеј и не гледав . . навивав :)

Јас бев на стадион го видов Juice ама се брзаше и неможеше да ми каже кој е кој за да се запознаеме ... :) ми кажа дека еден без маица бил Caneno ама полицијата не пушташе натака :(

кај натака кје одиш . . таму оган гореше :)

da ne ste dojdel so avtobus vie jacky i cane.. ke vidof 1 avtobus na bitpazar pominale i piskale oleoleoloel:olee:

heheeh go vidof avtobusot i jas piskaf oloeloel ajmoooo hehehehheeh :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom