Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Па да ви кажам дека Чики, Џус и Фримен останаа тука у Струмица уште 1 ден.
И Боки ( SkorpiJA ) остана ама кај братучед му отиде.
Ај кога ке си дојдат у Скопје се надевам дека ке ја видат темата и ке дадат некој коментар како поминале.
Жал ми беше само што требаше да удриме некои фотки заедно али заборавивме. :)
Moјот коментар е дека беше многу убаво и тие што не дојдоа од Скопје пропуштија многу добра забава.. Ајт поз :)

Кајгана кантер собиранка,вечер во 00.00 ентернет ( центар ) заинтересирани пишете тука.

Пер,треба прво да се шета,ја мислам и ова дека е рано,али ај..
:)

Одговор на вечерта... Женски член од твојта фамилија ми го измисли, ко ми бркна под гаштите :D

btw, зашо лгх се толко ослабнани у лан? :D
Хмм,имаа трема..?:pos: ЛрД оунд уј:)

Vo strumica e ebenje, zatoa ostanav uste :), za poveke od doma ke pisam

Кајгана кантер собиранка,вечер во 00.00 ентернет ( центар ) заинтересирани пишете тука.

Рано е ова,во 1 саат е таман,за НМ.

Можда ќе дојдам,ако ти е битно за резервации,остај број ќе ти пуштам смс до 20.00.

Мац,стај се онлајн на мсн,иначе шо е до мене и 1 саат ми е таман,ама нема да можеме да се собереме многу.

Одговор на вечерта... Женски член од твојта фамилија ми го измисли, ко ми бркна под гаштите :D

btw, зашо лгх се толко ослабнани у лан? :D

Хаха, без нервоза.. :pos:

Зошто слаби? Лол, тва пите ли се? Немат маус пад, слушалките се крап - само слушаш пукање ништо друго, глувчето - немам коментар, од еден и пол саат што игравме, пола саат го местев. :uvo: Сега оде нормално, после две секунди гледаш чудни работи се случуват.:pos2:

Абе не само тоа. Илето седна и знаеш како е, голем притисок, он оти е ного јак.

Te сфакам, ама пер.. како за тебе, мене.. така и за сите. Afterall.. не е некој про турнир, само се заебававме..
Иначе ко седна иле да игра.. јас и џеки одма станавме.. :)

Доста офтопик, сеа ние сме на ред да им одаме (=

Хаха, без нервоза.. :pos:

Зошто слаби? Лол, тва пите ли се? Немат маус пад, слушалките се крап - само слушаш пукање ништо друго, глувчето - немам коментар, од еден и пол саат што игравме, пола саат го местев. :uvo: Сега оде нормално, после две секунди гледаш чудни работи се случуват.:pos2:

Абе не само тоа. Илето седна и знаеш како е, голем притисок, он оти е ного јак.

Te сфакам, ама пер.. како за тебе, мене.. така и за сите. Afterall.. не е некој про турнир, само се заебававме..
Иначе ко седна иле да игра.. јас и џеки одма станавме.. :)

Доста офтопик, сеа ние сме на ред да им одаме (=

oO ме про ?:back:

Иле,ти некој јак маус си имал изглеа,од дома си донел,па ти се плашеле сите :)

Поздрав из Струмица. Тука сме у Х зона играме кантер со Џус И Фримен.
Чики и Боки се гејови играат ПЕС не сакаат цс.. :)
Инаку јас и ајверсон ги рокаме сите тука, немаат појма, најдобра двојка сме.
Џус и Фримен убедливо добро земајки у предвид дека прв пат играат на тие компјутери.
Тони со ајверсон сме добра двојка викај го алак 2 вс 2 на сервер да се истепаме... :)
Цела Х зона беше на цс. Тука беа Spyware, Oblivion, iLe, Meto, Kinder, Freeman, Juice, Mladenov, Bullet, Boki, Ciki, LorD и уште незнам кој.. :)
Закон е тука.. Ајт поз од сите тука. Cya :)
Епа јбг, да бев во Струмица и јас би дојдел, ама бев во Скопје по една работа!:pos:
Ај сега ние "струмичаните" да одиме во Скопје!=)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom