Кајгана готвач vol.47 [гласање: еклери]

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување

Кој има најубави еклери?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаат чоколадо. :D Него работата е што јас секој чекор го сликав, таа втората слика, е заедно со чоколадото. Е сеа може се зезнав што не стаив нормално чукуљадо, него јас ставив некое со јагоди што беше внатре, па уште му додадов рум и екстракт и затоа така изгледа погусто. :D
Какви ти се такви ти се најубаи се, оние со струмкана ништо чудно и тешко токчисни да се и премачкани со врел катран за да светат поише, пошо овде и живи компири проаѓаат со молење и просење по пп и лигавење по дечишта.

Добро познат имаш некој проблем со мене душо? Кажи ако имаш, ќе го решиме. Да бидиш алапача што измислува муабети е најлошото нешто кај еден маж.

Последно уредено:
jas malku bev vo dilema megju Rigel kent i blue ladybug , ama poradi faktot shto belo chokolado nesakam glasav za blue ladybug , iako i na ostanatite im se super, a formata na gata salvaje eptem e pogodena izgleda so shpric gotvarski gi pravela

@shumecha.tableta , @blue ladybug и @Cool@ дефинитивно се топ 3 ...... онака најпрофесионално направено (y)

Ама кога видов дека Бубамарана ставила 50 еклера на масана, а душичката ми гори за еклери и боза одма гласав за нејзе :)

Бубамаро ако победиш да дадеш пинџурче да готвиме ( ќе ти пишам и рецепт ПП за кој пинџур мислам) :D

Сите се преубави , еклер каде може да не биде убав :D
Се двоумев за кого да гласам и решив за @gata salvaje , ја зумирав сликата и навистина се убави . :)

Фала за сите што гласаат за мене . :)

@blue ladybug , ти си победитеља, какво оште чакаш,ај слагај рецепта;) спешно

Гласањето трае една недела .:)
еееееепа и ти сеа- цела недела-кхм
кој гласал, гласал и толку, што има да се чека ( можеби гласовите од дијаспората:pos:)

Кул оваа недела целуфки се прават. Победникот со еклерите за наредната ќе каже рецепт. Ти слабо следиш ова натпреварите изгледа, а? :)

Кул оваа недела целуфки се прават. Победникот со еклерите за наредната ќе каже рецепт. Ти слабо следиш ова натпреварите изгледа, а? :)
добра проценка(y)
да, точно, слабо ги следам- сепак во исчекување сум на твојот рецепт

За Шумеча гласав некако најубави ми се видеа, така наполнети, фил претекува од страните ммм,мх убаијни плус има од мене и за екстратот од рум. Инаку се двоумев меѓу неа и Ригел и неговите се преполни со фил ама и јас не го сакам многу белото чоколадо па се одлучив за Шумеча. Инаку гледам сите се потрудиле, ја па никогаш не сум ги правеле, не се ни потрудив и ова целувките не ми се многу по ќејф.

Ајде да се самопрогласам за победник неделава. :)
Повелете во главната тема да прочитате што рецепт ви ставив за готвење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom