Кајгана готвач vol.31 [гласање: зелник]

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар зелник

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ане, ти си човек да те грабне и да бега со тебе. И дома да те донесе, да те чува и да те гледа, ништо да не ти фали. А ти само безгрижно да готвиш :)

Ја не еду прас, али кај Анне оди мојот глас
(треќи глас,баритон,хор Кочо Рацин)

Брао Добро Познат, мушка рука кд засука, сроловано спакувано
АнФем мноо убаф тањир имаш

Гласав за госпоѓицата Ане :) се гледа од сликите дека е добро испечен зелникот а згора на тоа и тестото е рофко , само да беше во комбинација праз-урда ептен мераци .
А ти добро познат пред да сукаш ги изми рацете?:D

На Anfem навистина се богати дури од што има толку само кората се познава од тесто. Но најмногу ми се допадна Anne како ги има направено само јогуртот го има заборавено а кај оди зелник без јогурт? :icon_lol:

Ја гласав за зелникот на новиот јузер на добро познат. Ова е баш онаков зелник каков шо го паметам :vozbud:

И на двене женски ми фати око зелникот, ама мојот глас отиде за мушкиот труд :icon_lol: Како и да е сите изгледаат прекрасно, се надевам и вкусно.

Се зафкавате дека од Анфем зелникот е поубав од новио јузер на добро познат ? Или озбилни сте ? :unsure:

Убаво делуваат трите, овојпат го гласам добро познат. Зелникот ти е добар, новиот ник ти е шит ;)

Гласав за добро познат. (ако победи јас ке ја подигнам надградата :pos:)
Ане - бурек :P
Анфем - корите суви ми гледет некако :icon_mrgr:

@Anne и @* *----* имаат ист број гласови. Нека се договорат двајцата по ПП шо ќе готвиме. Честитки до двајцата :pipi:

@Anne и @* *----* имаат ист број гласови. Нека се договорат двајцата по ПП шо ќе готвиме. Честитки до двајцата :pipi:
Добро познат и онака е баниран. Гласав за Анне. чим денес е последен ден:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom