shumecha.tableta
Модератор
- Член од
- 26 декември 2013
- Мислења
- 3.325
- Поени од реакции
- 17.794
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама зошто баш дабот, немој така...Освен дабот, се е совршено (иако не јадам месо). Шумеча![]()
Не дека сум дајхард фан на Скопско, иако споредено со Даб го преферирам (особено Даб лименка, па уште ако не е ладна, има вкус на шампон). А и не дека сум некој дегустатор на пиво, али ваква трпеза заслужува Ердингер. Малку е поскапичко ѕидарско (140 е мислам во Веро), ама ем лизга, ем нема афтертејст од кој се прави гримаса.Ама зошто баш дабот, немој така...
Sent from mTalk
Добро бе дечки, те помнам од 3-4 гласања веќе по ред, каде пишуваш дека си гласал за Шумлива таблета, секаде буквално секаде имаш дека те освоила со тоа и тоа, и никогаш никаде не те освоила со тоа што е зададено како тема, секогаш со "екстрите" . Дај барем еднаш пофали ја за тоа што треба уствари да победи... сега ќе помисли кутрата дека не и чинат увијачите ама ете оти имало Даб и Брокула на сликата збира гласови... боог да чува.Мојот глас оди кај @shumecha.tableta .............., увијачите превкусно ми изгледаат, ама морам да признаам дека ме освои со брокулата, па донекаде и со сосот/салатата![]()
Веро не ми е баш во близина, ама чим се работи за пиво, ќе го пробам.Не дека сум дајхард фан на Скопско, иако споредено со Даб го преферирам (особено Даб лименка, па уште ако не е ладна, има вкус на шампон). А и не дека сум некој дегустатор на пиво, али ваква трпеза заслужува Ердингер. Малку е поскапичко ѕидарско (140 е мислам во Веро), ама ем лизга, ем нема афтертејст од кој се прави гримаса.
@shumecha.tableta сериозно, ОМАЖИ СЕ ЗА МЕНЕ !
Стара кинеска мудрост гласи: