Кајгана готвач vol.12 [гласање: палачинки]

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобри кајгана палачинки?

• Вкупно гласачи
    121
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Гласав за Леандра, а FARANG@ нека ги објасни своите, некако не ми е јасно какви се тоа палачинки :confused:

Гласав за Sungerot Bob, бидејќи ми се гледаат најубаво испечени
Инаку филот на ниеде не е по мој вкус
Јас ги сакам филувани со шекер и многу малку марамалад за да не паѓа шекерот

Гласав за Sungerot Bob, бидејќи ми се гледаат најубаво испечени
Инаку филот на ниеде не е по мој вкус
Јас ги сакам филувани со шекер и многу малку марамалад за да не паѓа шекерот
Епа мојте се нешто слично, полнети се со пудинг од ванила, а одозгора имаат малку шеќер... може се гледа малце од малце на сликата :)

Леа FTW!!!
Јас сакам да му се извинам на будалетинка, но мислам дека неговите се купечки. Барем така ми изгледаат...

Овие од budaletinka_r немаат ни п од палачинки, се претерало со шлагот. :cautious: Ништо лично бато, ама не по мој вкус. Мојот глас оди за Леа.

Леа FTW!!!
Јас сакам да му се извинам на будалетинка, но мислам дека неговите се купечки. Барем така ми изгледаат...

http://forum.kajgana.com/threads/Ка...ела-Мрзлива-баница.67729/page-41#post-6002850

i jas glasam za leandra
--- надополнето: 23 јули 2013 во 13:56 ---
туку некој да ми дадеше добар рецепт зада ја изненадам девојката ми....

да направам некаде околу 10 тина палачинки.

Благодарам

i jas glasam za leandra
--- надополнето: 23 јули 2013 во 13:56 ---
туку некој да ми дадеше добар рецепт зада ја изненадам девојката ми....

да направам некаде околу 10 тина палачинки.

Благодарам

Повели.:)

Мене не ми смета што имаш наставано толку шлаг. Може на око изгледа премногу, ама верувам дека на јадење е таман :)
Јас друго ти најдов замерка, а тоа е изборот на чоколадата за готвење. Не знам само јас ли сум, ама таа чоколада има мирис и вкус на се‘ освен на чоколада. :confused: Еден јак и непријатен, а се осеќа во сите колачи и торти во кои се става. Глупава замерка знам, ама морав да си кажам.

п.с. пошто срчот не работи... имаме ли тема за чоколадите за готвење што ги користиме? :)

Мене не ми смета што имаш наставано толку шлаг. Може на око изгледа премногу, ама верувам дека на јадење е таман :)
Јас друго ти најдов замерка, а тоа е изборот на чоколадата за готвење. Не знам само јас ли сум, ама таа чоколада има мирис и вкус на се‘ освен на чоколада. :confused: Еден јак и непријатен, а се осеќа во сите колачи и торти во кои се става. Глупава замерка знам, ама морав да си кажам.

п.с. пошто срчот не работи... имаме ли тема за чоколадите за готвење што ги користиме? :)
Мислам дека нема таква тема, отвори :)

Си пишав во постот дека немав ч.прелив,а не планирам да фрлам 150ден за нешто што ке фаќа прашина во фрижидер, а и незнам за кој вкус збориш ,вака како што го направив преливот јас супер беше,мене ми се свиѓа оваа на СЛ чоколада и си ја јадам така. Иначе немаше многу шлаг одозгора,али сепак се е прашање на вкус. Направив 4 вакви со шлаг и една беше доволна да те прејаде,другите си беа нормални со крем.

Навистина не сакам да се расправам со тебе. Палачинките ти се купени и точка. Сум изела премногу купечки палачинки за да знам како изгледаат. Тоа што ќе ставиш слики како ги декорираш не ти помага. Си сликал декорациите, а го нема правењето на палачинките.
Убаво е што сакаш да учествуваш, но барем не мами...

Навистина не сакам да се расправам со тебе. Палачинките ти се купени и точка. Сум изела премногу купечки палачинки за да знам како изгледаат. Тоа што ќе ставиш слики како ги декорираш не ти помага. Си сликал декорациите, а го нема правењето на палачинките.
Убаво е што сакаш да учествуваш, но барем не мами...

Ај ке договориме еден Cook-Off па ке видиме кој е во право,ок

Ајде бе луѓе не се карајте, не го расипувајте натпреваров :)

Лелееее, палачинки. Штета што бев на одмор инаку и јас ќе направев. :(:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom