Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа мојте се нешто слично, полнети се со пудинг од ванила, а одозгора имаат малку шеќер... може се гледа малце од малце на сликатаГласав за Sungerot Bob, бидејќи ми се гледаат најубаво испечени
Инаку филот на ниеде не е по мој вкус
Јас ги сакам филувани со шекер и многу малку марамалад за да не паѓа шекерот
Овие од budaletinka_r немаат ни п од палачинки, се претерало со шлагот.Ништо лично бато, ама не по мој вкус. Мојот глас оди за Леа.
Леа FTW!!!
Јас сакам да му се извинам на будалетинка, но мислам дека неговите се купечки. Барем така ми изгледаат...
i jas glasam za leandra
--- надополнето: 23 јули 2013 во 13:56 ---
туку некој да ми дадеше добар рецепт зада ја изненадам девојката ми....
да направам некаде околу 10 тина палачинки.
Благодарам
Мислам дека нема таква тема, отвориПовели.![]()
Мене не ми смета што имаш наставано толку шлаг. Може на око изгледа премногу, ама верувам дека на јадење е таман
Јас друго ти најдов замерка, а тоа е изборот на чоколадата за готвење. Не знам само јас ли сум, ама таа чоколада има мирис и вкус на се‘ освен на чоколада.Еден јак и непријатен, а се осеќа во сите колачи и торти во кои се става. Глупава замерка знам, ама морав да си кажам.
п.с. пошто срчот не работи... имаме ли тема за чоколадите за готвење што ги користиме?![]()
Повели.![]()
Мене не ми смета што имаш наставано толку шлаг. Може на око изгледа премногу, ама верувам дека на јадење е таман
Јас друго ти најдов замерка, а тоа е изборот на чоколадата за готвење. Не знам само јас ли сум, ама таа чоколада има мирис и вкус на се‘ освен на чоколада.Еден јак и непријатен, а се осеќа во сите колачи и торти во кои се става. Глупава замерка знам, ама морав да си кажам.
п.с. пошто срчот не работи... имаме ли тема за чоколадите за готвење што ги користиме?![]()
Навистина не сакам да се расправам со тебе. Палачинките ти се купени и точка. Сум изела премногу купечки палачинки за да знам како изгледаат. Тоа што ќе ставиш слики како ги декорираш не ти помага. Си сликал декорациите, а го нема правењето на палачинките.
Убаво е што сакаш да учествуваш, но барем не мами...