[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Ти да не готвиш негде у некој ресторан у Скопје?
Od khade ja dobi taa idea mate? Roden i zhiveam London i Sega vo Windsor vo England i sum advokat, dodeka studirav imav raboteno vo restaurant part-time zatoa i znam da gotvam. Studentskiot zhivot te uchi na se, mislam dobro se izhraziv na makedonski?

Od khade ja dobi taa idea mate? Roden i zhiveam London i Sega vo Windsor vo England i sum advokat, dodeka studirav imav raboteno vo restaurant part-time zatoa i znam da gotvam. Studentskiot zhivot te uchi na se, mislam dobro se izhraziv na makedonski?
Прашувам само, за кога ќе помине срањево да поминам да пробам од твоиве ствари што ги постуваш.
Али ете, нема изглеа.

Може леб пример :D да не биди дека за џабе се сољуштија од брашно продавање маркетите :D

Можете и нешто да направите со бајат леб, обично секогаш ни заостанува лебче дома.....дали тоа ке бидат пирошки, лазањи, солена торта..битно да е од бајат леб.
Се извинувам ако сте имале таква тема и јас се убацувам со идеја а не учествувам.

Можете и нешто да направите со бајат леб, обично секогаш ни заостанува лебче дома.....дали тоа ке бидат пирошки, лазањи, солена торта..бидно да е од бајат леб.
Се извинувам ако сте имале таква тема и јас се убацувам со идеја а не учествувам.
Пржени лепчиња (френч тост што ги викаат во странство) правам јас кога ми останува лебот, баш денеска јадевме тоа :)

Mate, sea putinja koa kje ti se nalepat od forumov... Medovi!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom