[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе, види ги овоа теткиве како декорираат. Мене срам ми паѓа кога ќе ги закачам моите матни слики и ги споредувам со нивните. :icon_lol:

Елај си при мен, заедно ќе се срамиме :oops: Ич да се немало тимски дух, не ви текна на мене и AnFem кога ги декориравте тањирите? Себичњаци! :D

Се сетив дека имам ставено слика од мои тиквички на кајганава... Јеби га, овие се подиетални и без месо.

sam_0739-jpg.54653

BegetarJanski = vegetarJanec...los i pregladnet lovec :)

Klaajte sliki od sfe kako gotvite polugoli so utii opasani (koa ne ste opasani od drugo) :D moreeee vunjiiii!

BegetarJanski = vegetarJanec...los i pregladnet lovec :)

Klaajte sliki od sfe kako gotvite polugoli so utii opasani (koa ne ste opasani od drugo) :D moreeee vunjiiii!

После тебе, стари. Јас веќе имам една слика. Ставиш ли ти, ја ставам и јас!

Vunjo moja, jas ne praam tikvici, fira hrana da ne idi, am sledekji put, ako imat sho popolezno da se gotvit, odnak i vo uta ako trebit

Една молба...
Олимпија бидејќи ти си организатор за овие натпревари, ќе може ли следниот натпревар да биде ,,Тава ориз со копани,,...?... кога беше гравчето закаснив со објавување..... па деновиве ќе го правам ова македонско јадење тава со ориз...... па бар сега да учевствувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom