[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не јаде компири, ни како гарнир? :cautious:
IMAG3268.jpg
Еве ги баш моментално само ушто не сум почнал да ги јадам, ама мислам не се доволно добри за натпревар. Ако во случај да не направам и ставам подобри нека ги...

Мусака.
Insta-Save.jpg

Ми стои во телефон од пред некој ден сликната (да знаев полична фотка ќе им направев :()

Само да се пофалам со единственото нешто што го “готвам”. Помфрит :D

D17DC78E-CEF7-4AA8-AAE7-66200520C87A.jpeg

...е па тагни малку членови кои постирале овде да ги потсетиш, малку ми е збунувачи натпреварот оти се мешат со други фотки, а се постираат и повеќе фотографии... еве за атер твој ја барав пола саат фотката од мусаката од пред некоја недела во кој фолдер ја лупнав!

IMG_0649.JPG

...дојди и ти на гости во другиот фото натпревар, па од таму ќе дојдат тука на гости! то ти доЏе како на слава „ако ми дојдеш ќе ти дојдам“ :)

П.С.
...леле јас мислев тема е „мусака“ се скинав тражајќи мусаката кај ми е :pos:

@shumecha.tableta ау стварно немам појма, неам веќе идеи,еве денес бев на риболов ако сакате риба може, или пак нека биде по избор на модераторот, сепак повеќе сте во тек со темите :)

@shumecha.tableta ау стварно немам појма, неам веќе идеи,еве денес бев на риболов ако сакате риба може, или пак нека биде по избор на модераторот, сепак повеќе сте во тек со темите :)
Имаше тема за месо, се пријавивме доста со риба...
Ај ѕирни тука, која било тема, само да не е од последниов циклус. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom