КАЈГАНА ФУДБАЛСКА ПРЕСМЕТКА! (недела, ЈБТ, 18:00 ч.)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јуниори, честитки за победата, али ако се земе во предвид дека губевте на почеток и победивте дури во продолжението - не очекува интересен фудбал и другиот викенд :)
Конечен резултат 11-10 беше?

Како и да е, добро се изнатрчавме. Ова веќе личеше на фудбал :)

Јуниори, честитки за победата, али ако се земе во предвид дека губевте на почеток и победивте дури во продолжението - не очекува интересен фудбал и другиот викенд :)
Конечен резултат 11-10 беше?

Како и да е, добро се изнатрчавме. Ова веќе личеше на фудбал :)

13-12 конечен...
Не’ водевте се’ до 3-1, за потоа јас да го направам пресвртот со 2 брзи гола, и од 5-3 натаму, го одржувавме до крај минималното водство, или беше нерешено. (мора малку пумпање его, чест е да се победат сениорите. ;))

Браво момци. Се гледаме среда најверојатно.

Патем јавно да ја пофалам Искра која искрено дојде да ги бодри јуниорите. Упатувам покана и до другите кајганџики да бидат чи’рлидерки.

Браво момци. Се гледаме среда најверојатно.

Патем јавно да ја пофалам Искра која искрено дојде да ги бодри јуниорите. Упатувам покана и до другите кајганџики да бидат чи’рлидерки.

Пошо сте ме спомнале оговаранти низаедни,
ќе покушам да доам на наредна утакмица.
Да види Ацитчо као се игра фудбал! :pos:

Пошо сте ме спомнале оговаранти низаедни,
ќе покушам да доам на наредна утакмица.
Да види Ацитчо као се игра фудбал! :pos:
Ако ти влезе Марјан-Мики со клизачи... Ќе плачеш :)

Чисто процедурално да напоменам за да нема забуни кај тие што не беа присутни, единствената навивачка (читај Искра) дојде исклучиво за да го поддржи Марјан - Мики, а дали вечерта имале заедничка прослава на победата останува мистерија :)

Ако дојдеш еден член од јуниорите ке биде помотивиран :P

Кој тоа? :salut:
Него забегаваме многу офтопик. Ајде да го почекаме Ејсид да се опорави од поразот па да организира уште едно фудбалче на брза рука. :)

Што мислите, кога да играме ? среда или четврток ?

Ајде да видиме колку заинтересирани има...

Ја би играл и среда и четврток али нема кворум.
Сите се по работа, учат, факултети, срања. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom